Vánoční výstava Ivy Hüttnerové

Čas adventu předcházející nejkrásnějším svátkům v roce bychom neměli vyplnit nákupním a uklízecím šílenstvím, ale spíše se naladit na pohodovou vlnu, abychom si svátky klidu a míru mohli skutečně vychutnat. Pomůže hudba, vycházka do přírody, ale také výstavy s vánoční nebo mile nostalgickou atmosférou. Tu kolem sebe vždy šíří pohodové naivní obrázky výtvarnice a herečky Ivy Hüttnerové. Nahlédnout do svého domácího štěstí, do své podoby Vánoc nás autorka nechá nejen jejich prostřednictvím, ale i formou besedy a 20.12. vám svá dílka na výstavě osobně podepíše.

Vánoční výstava Ivy Hüttnerové plakát Oficiální zdroj: Chvalský zámek

 

Výstava půvabných obrazů inspirovaná časem našich babiček a prababiček bude k vidění od soboty 21.listopadu až do neděle 3. ledna 2016 na Chvalském zámku.

Vstupenka na výstavu zakoupená od 21. 11. do 28. 11. je vstupenkou na slavnostní zahájení a besedu s Ivou Hüttnerovou v sobotu 28. 11. od 14 hod. ve velkém sále zámku. Řeč bude nejen o výstavě půvabných obrazů z dob našich babiček, ale i o jejím životě herečky,
výtvarnice a ženě mnoha talentů.

V neděli 20. 12. od 14 hod. bude Iva Hüttnerová přímo na výstavě podepisovat  kalendáře, grafiky atd., které jsou k zakoupení v recepci zámku.

Vánoční výstava Ivy Hüttnerové - Domácí štěstí Oficiální zdroj: Chvalský zámek

 

V období od 28. 11. do 3. 1. si můžete výstavu prohlédnout společně s Pohádkovou vánoční výstavou ze dřeva a keramiky, a to za jedno vstupné.

Více informací najdete na www.chvalskyzamek.cz.

 

Zdroj: Chvalský zámek

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.