Trio čistě přírodních sirupů

Rakytník, šípek a zázvor. Přesně tyto tři ingredience obsahují nové sirupy rodinné manufaktury Hradecké delikatesy. Jsou vyrobeny ručně a šetrně z kvalitních surovin, výborně chutnají, neobsahují žádná aromata, chemické konzervanty, či GMO a v chladných dnech nás krásně prohřejí. Šípkový sirup má v sobě navíc špetku rumu, takže náš čaj o páté promění v labužnickou chvilku.

Trio sirupů Foto: Hradecké delikatesy, oficiální zdroj

 

Kdo by neznal nápoj dětství – vodu se šťávou. Zatímco běžné sirupy většinou obsahují řadu aromat, které jim mají dodávat chuť, Hradecké delikatesy si zakládají na čistém složení a obsahu opravdových ingrediencí. Znát je to především na unikátní chuti, hned z prvního doušku poznáme, z čeho je sirup vyroben. Na zimní čas a chladné dny jsou tyto sirupy výbornou alternativou teplého čaje – pouze vyměníme studenou vodu za ohřátou. Stačí si jen vybrat, jestli dáte přednost krásně navinulému rakytníku, šípku ovoněnému rumem, či jemně štiplavému zázvoru.

Kromě teplého či studeného nápoje se dá se sirupy také čarovat v kuchyni – šípkový bude lahodný jako poleva na bábovku, rakytníkový užijeme do kaší či na palačinky a zázvorový dodá říz steakům. Fantazii se zkrátka meze nekladou.

Trio sirupů Foto: Hradecké delikatesy, oficiální zdroj

 

Rakytníkový sirup

Má typickou chuť a vůni této vitaminy naducané plodiny. Kromě klasického využití se studenou, či teplou vodou se sirup skvěle hodí také na dezerty, krémy, palačinky a kaše. Je vyráběn šetrně a ručně, neobsahuje žádnou chemii. Zkrátka jen cukr, rakytník, kyselinu citronovou a vodu. Sirup je skvělý také do míchaných nápojů, které jsou s ním jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.

Rakytníkový sirup Foto: Hradecké delikatesy, oficiální zdroj

 

Šípkový sirup s rumem

Má nádhernou temně oranžovou barvu s jemnými tóny svěžího šípku završenou lehounkým nádechem rumového aroma. Tento sirup je skvělý do sychravého počasí v kombinaci s teplou vodou. Může povýšit naši čajovou chvilku ještě o úroveň výše. Báječně se hodí také jako poleva na bábovku či jiný dezert, skvěle chutná v různých krémech s ovocem. Je vyráběn ručně a šetrně a zcela bez chemie, aromat, GMO. Obsahuje cca 3,8 % alkoholu. Sirup využijeme také do míchaných nápojů, kde se na rozdíl od cukru ihned rozpustí a vykouzlí jemnější chuť.

Šípkový sirup s rumem Foto: Hradecké delikatesy, oficiální zdroj

 

Zázvorový sirup

Uvítají všichni milovníci tohoto zdravého kořene. Je světle žluté barvy a štiplavější chuti, má zkrátka „říz“. Krásně prohřívá, v kombinaci s horkou vodou je přímo ideálním nápojem pro chladné dny. Se zázvorovým sirupem můžeme čarovat také v kuchyni. Hodí se do zeleninových i ovocných salátů, výborný je na steaky – stačí pár kapek ke konci grilování. Můžeme ho také přimíchat do šťávy, když pečeme kachní prsíčka. Sirup užijeme také do dezertů, dortů, krémů. I v míchaných nápojích místo cukru se skvěle uplatní.I tento progukt je zcela přírodní bez chemie, aromat atd.

Zázvorový sirup  Foto: Hradecké delikatesy, oficiální zdroj

 

 

Sirupy si můžete spolu s dalšími bylinnými a ovodnými sirupy i dalšími pochutinami odjednat v e-shopu Hradeckých delikates, aktuálně za akční cenu s 10 % slevou.

 

 

Zdroj: Hradecké delikatesy

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.