Trhy přinesly na náměstí Republiky jaro

Na pražském náměstí Republiky začaly jarní trhy. Potrvají zde do 31. března, kdy je vystřídají velikonoční trhy, které budu probíhat také na Staroměstském a Václavském náměstí. Na náměstí Republiky návštěvníky čeká třicítka nově vytvořených prodejních stánků s tradičními rukodělnými výrobky a pochutinami. Chybět nebude jarní výzdoba, vůně punče a nabídka českých řemeslníků.

Velikonoční trhy na Staroměstském náměstí Foto: Taiko, oficiální zdroj

Velikonoční trhy na Staroměstském náměstí
Foto: Taiko, oficiální zdroj

 

„Na náměstí Republiky mají Pražané i turisté první příležitost, jak nasát jarní atmosféru. Na zahřátí jsme pro ně připravili několik druhů punčů s příchutí pomeranče, jablka a medu nebo amareta. Ochutnat mohou také originální jarní pečené brambory,“ zve návštěvníky Hana Tietze, mluvčí organizátora trhů společnosti Taiko.

Ve stáncích bude možné zakoupit také perníčky, pečená lízátka, horké a studené nápoje i pokrmy z grilu. Prodejci nabídnou dárkové předměty se zaměřením na lidová a tradiční řemesla.

 

Štafetu přeberou Velikonoce

Velikonoční trhy poté začnou na náměstí Republiky 1. dubna a potrvají do 23. dubna. Největší Velikonoční trhy v České republice na Staroměstském a Václavském náměstí zahájí také 1. dubna a potrvají do neděle 23. dubna.

 

Zdroj: Taiko

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.