Tradiční bazar zimního vybavení ve Žlutých lázních bude otevřen od středy

Stylově a v duchu hesla: „Až se zima zeptá“ otevře v den, kdy přijíždí Martin na bílém koni, zahajuje letošní provoz bazar v pražských Žlutých lázních. Stovky nových i použitých lyží, snowboardů a dalšího vybavení pro zimní sporty budou od středy 11. listopadu čekat na své nové majitele. Oproti předchozím letům se otevírací doba prodlouží na čtyři dny v týdnu.

Žluté lázně: bazar lyžařských potřeb Foto: Žluté lázně,oficiální zdroj

Bazar zimního vybavení ve Žlutých lázních je vyhlášený po celé Praze, jak by ne, přečkal zatím všechny éry. Prodejci tu nabízí dostupné zboží od různých značek. Nově zájemci najdou lyže, běžky, snowboardy, helmy, boty a další doplňky přímo na parkovišti a to od středy do pátku od 10 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin.

„Letos nabídneme speciální sety za skvělé ceny. Nové kvalitní dětské lyže i s vázáním je možné u nás koupit za 1600 korun a dospělí si stejné vybavení pořídí už od tří tisíc. Navíc samozřejmě poradíme i seřídíme lyže pro bezpečnou jízdu,“ informuje o nabídce organizátor bazaru Jiří Švec. Velkou výhodou bazaru je, že zájemci mohou zboží vyměnit, když jim už nesedí, nebo jim děti odrostou.

Bazar lyžařských potřeb bude otevřený až do konce února příštího roku.

Žluté lázně: bazar lyžařských potřeb Foto: Žluté lázně,oficiální zdroj

 

Pro energii i zdraví

V pátek a v sobotu doplní zimní sortiment také nabídka farmářů. Ve stáncích nechybí každý týden čerstvé potraviny a aktuální ovoce a zelenina.

 

Zdroj: Žluté lázně

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.