Tipy na dárky: Dárkové sety BAYBY, které rostou s miminkem

Nedávno jsme vám přinesli několik tipů na praktické dárky pro děti. Přidáváme ještě jeden z něhož budou mít radost sice především rodiče, ale dobře propracovaný a zároveň veselý design potěší i nejmenší, zvlášť, když dbá, aby je krmení co nejméně zatěžovalo a to i včetně trávení.

Modrá souprava BAYBY BGS 6203 Foto: FAST ČR, oficiální zdroj

 

 

Maminky mívají první výbavičku před narozením miminka zpravidla již připravenou. O to větší radost jim udělá dárek v podobě pokračovací sady BAYBY 6 m+, které pamatují už na děti starší. Sada zahrnuje dvojici kojeneckých lahviček 150 ml a 240 ml s antikolikovými savičkami pro děti od půl roku, ortodontický dudlík s krytem, zásobník na sušené mléko a kartáče na vyčištění lahví i saviček. 

Fialová souprava BAYBY BGS 6202 a modrá souprava BAYBY BGS 6203 navazují na startovací dárkové sety BAYBY pro novorozená miminka 0 m+. Všechny doplňky jsou opět vyzdobené veselými exotickými zvířátky. Kojenecké lahvičky mají praktická ouška, aby si je větší miminka mohla sama přidržet.

 

 

Pohodlná manipulace i dobré trávení

Drobnější dírky v savičkách zajišťují, že dítě polyká především mléko a nikoli vzduch, čímž se předchází bolestivé plynatosti miminek. Kryt lahvičky má plasticky vyznačené místo pro stlačení prstem, čímž je docíleno snazší sejmutí krytu z lahve. Zajišťovací kroužek perfektně zapadne do dvojité drážky savičky a lahvičku skvěle utěsní. Obě velikosti lahviček jsou již opatřeny odnímatelnými oboustrannými oušky pro snadné uchopení miminkem.

 

 

I na dudlíku záleží

Ortodonticky tvarovaný silikonový dudlík stimuluje správnou funkci jazyka a vývoj patra. Z hygienických důvodů je opatřen perfektně padnoucím krytem, který dudlík ochrání před znečištěním, pokud ho dítě zrovna nemá v puse.

 

 

Pohodlí na cestách

Zásobník na sušené mléko umožňuje mamince odsypat si jednu až tři dávky mléka, aniž by s sebou mimo domov musela nést celou krabici mléčné výživy. Zásobník ve tvaru lahve se zúženým hrdlem (pro pohodlné přesypání mléka následně do lahvičky na pití) je složen ze 3 stohovatelných dílů – na cestu si tak můžete vzít jednu, dvě či všechny tři šroubovatelné odměrky a budete mít jistotu, že mléko uchováte ve sterilním prostředí.

 

 

Čistota půl zdraví

Velký kartáč se zahnutým koncem a malý kartáček dokonale vyčistí i hůře dostupná místa lahví a saviček.

Všechny doplňky dárkových setů BAYBY BGS 6202 a BAYBY BGS 6203 jsou zdravotně testované a neobsahují Bisphenol-A. S výjimkou kartáčů lze všechny součásti setu sterilizovat v páře.

Fialová souprava BAYBY BGS 6202 Foto: FAST ČR, oficiální zdroj

 

 

Kde a za kolik

Doporučená akční maloobchodní cena setů pro miminka od půl roku BAYBY BGS 6202 a BAYBY BGS 6203 je 599 Kč.

Více informací o produktech a prodejních místech najdete na www.bayby.cz.  

 

O dalších produktech značky BAYBY si můžete přečíst také v našich předchozích článcích:

BAYBY BBS 3030: Digitální parní sterilizátor kojeneckých lahví se sušičkou

a BAYBY: Digitální video chůvička do auta i na doma

 

 

Zdroj: FAST ČR

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.