Tip na originální bydlení: Navrhněte si vlastní potisk podlahy

Potrpíte-li si na originalitu, pak pro vás máme tip na netradiční pojetí podlahové krytiny. Švédský výrobce dřevěných vícevrstvých podlah značky Kährs totiž nabízí unikátní možnost potisku dřevěné podlahy individuálním motivem. Výrobce doporučuje tisknout například hesla, jména, názvy či jednoduché jednobarevné obrázky. Vybírat lze ze všech dekorů podlah Kährs s olejovanou povrchovou úpravou. Většinu lamel je navíc možné umístit nejen na podlahu, ale také jako obklad stěn.

Dřevěná podlaha Kährs DaCapo_dekor Dub Domo s potiskem Foto: KPP, oficiální zdroj

Dřevěná podlaha Kährs DaCapo_dekor Dub Domo s potiskem
Foto: KPP, oficiální zdroj

 

Nemáte-li vlastní motiv a přesto byste chtěli svoji novou podlahu nebo obklad oživit, můžete sáhnout po dvou univerzálních šablonách potisku ve stylu vína nebo s motivy kávy a čaje, které má výrobce přímo v nabídce.

 

Černý potisk ve standardní nabídce

Díky speciálně vyvinutému procesu přímého tisku výrobce umí vytisknout téměř všechny návrhy. Tisk probíhá přímo na dřevo, nikoli na papír. Tón podkladu tedy není bílý, avšak v odstínu dřeviny, z tohoto důvodu nejsou pro tisk nejvhodnější motivy s jemnými přechody jako fotografie či kresby. Tlak tisku může u těchto jemných detailů klesnout, proto je lepší se podobným motivům vyhnout. Ideální jsou zejména jména, názvy, nadpisy, hesla, emblémy, vektorová grafika a v komerčním sektoru samozřejmě loga. Jedinou důležitou podmínkou je, aby zákazník měl na vybrané motivy autorská práva či souhlas na jejich použití od vlastníka práv. Variantou jsou zmiňované šablony na motivy vína nebo ve stylu kávy a čaje, které nabízí přímo Kährs.

Černý potisk na odstínu vybraného dekoru je standardní nabídkou. Množstevní omezení u tohoto typu potisku v podstatě není, neboť minimem je jedna lamela. 

 

Barevný tisk jako alternativa

Výrobce nabízí také variantu barevného tisku, který je možný při minimální objednávce 10 lamel. Dostatečně kvalitní krytí barev zajišťuje základní nátěr bílou barvou.  

 

Jak objednávat

Pokud tedy máte nápad, jak potisku dřevěných podlah značky Kährs osobitě využít, stačí se obrátit na  dovozce a prodejce podlahových krytin – společnost Kratochvíl parket profi, s.r.o., kde vám poskytnou potřebné informace.

Dodací lhůta je 5 týdnů při standardním potisku dekorů dřevěných krytin, které má výrobce skladem. Při větším objemu a v případě barevného tisku trvá dodání déle.

Dřevěná podlaha Kährs DaCapo_dekor Dub Decorum s potiskem motivu vína Foto: KPP, oficiální zdroj

            

Zdroj: KPP

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.