Three Days Grace se v rámci evropského turné představí v Praze

V těchto dnech startují sérií tří koncertů ve Velké Británii své letošní evropské turné kanadští rockeři Three Days Grace. Necelé dva týdny jim potrvá, než se skrz Německo, Holandsko a Švýcarsko probojují až do české metropole. 24. ledna vystoupí v  Malé sportovní hale na Výstavišti v Holešovicích na svém prvním tuzemském samostatném koncertě, za nímž stojí pořadatelské duo Rock for People – Michal Thomes a Petr Fořt.

Three Days Grace Foto: Harry Reese/RfP, oficiální zdroj

Three Days Grace
Foto: Harry Reese/RfP, oficiální zdroj

 

Hlavní kostru programu budou tvořit skladby z jejich posledního úspěšného CD Human, které vydali na jaře loňského roku, chybět ale nebudou ani osvědčené pecky z jejich předchozích alb.

Předskakovat jim budou londýnští post-hardcoreoví We Are the Ocean. Ti se v našich končinách naposledy ukázali před čtyřmi lety, kdy převálcovali publikum v pražském Paláci Akropolis. Od té doby stihli vyměnit frontmana a vydat dvě alba. A i když postupem času trochu ubrali na zběsilosti, energie jim rozhodně na koncertech nechybí.

Praktické informace

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v síti GoOut za 790 Kč. Rock for People se v roce 2016 bude konat od 3. do 5. července tradičně ve Festivalparku v Hradci Králové. Jako jedni z headlinerů se po osmi letech vrátí legendární pop punkeři The Offspring, dále vystoupí např. britská metalová kapela Bullet for My Valentine, vyhledávaní rockeři Five Finger Death Punch, energičtí Enter Shikari, rock’n’rolloví Royal Republic, legenda slam poetry Saul Williams, dekadentní Ho99o9 či mladá australská parta Tired Lion.

 Další informace najdete na www.rockforpeople.cz

 

Three Days Grace 

Hudební parta, která ve své tvorbě umně kombinuje rock s metalem, grungem a elektronikou, si svou českou premiéru s velkým úspěchem odbyla na loňském festivalu Rock for People. V Kanadě a ve Spojených státech jsou etablovanou kapelou s širokou fanouškovskou základnou a bezmála 8 miliony přívrženci na facebooku. V průběhu své dosavadní kariéry prodali více než 6 milionů desek po celém světě. Loni v březnu vydali své páté studiové album Human, první v čele se zpěvákem Mattem Walstem, který v roce 2013 nahradil Adama Wade Gontiera. 

 

 

Zdroj: RfP

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.