Termosky na cesty

Termoska nebo láhev? Termosky Alfi mají od každé něco, respektive z obou si vzaly to lepší, praktičtější hlavně pro použití na cestách. To přijde vhod nejen o prázdninách, ale i teď, když nastává doba školních výletů a dětem je nutné zajistit pitný režim.

termoska_flowers_b_0

Termosky Alfi sice nejsou inteligentní, jak se nám snaží jejich výrobci a prodejci namluvit. Ostatně dnes je „inteligentní“ kde co, i kde kdo. Řekněme raději, že termoska je chytře řešená, odpadá klasické používání hrnečku nebo šroubovatelného víčka, které supluje nápojový kalíšek. Stačí otevřít víčko vybavené pojistkou a pití je k dispozici.

Zejména pro děti je manipulace s termoskou snazší a bezpečnější. Nemusí se obávat, že ji špatně našroubují a pití se jim vylije do baťůžku. Termoska podle výrobce také udrží konstantní teplotu studeného nápoje po celý den, teplého pak 12 hodin, čímž odpadá nutnost nalít do termosky například vařící čaj, aby zůstal ještě po několika hodinách teplý, což v počáteční době pro dítě představuje riziko opaření. Termoska je vyrobena z kvalitního materiálu odolného vůči kyselinám, ale také nárazům a úderům.


-kp-
Zdroj: Modnidoplnky.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.