Stelton: Stolování v mědi

Měď používá lidstvo už od starověku, posledních pár let je ale žhavým trendem a zdá se, že nebude jen tak na ústupu. Značka Stelton, známá především výrobou špičkových termosek, této popularity využila a „převlékla“ pár svých oblíbených modelů do tohoto jedinečného materiálu. Teplá barevnost kovu oživí interiér a v jednoduchém pojetí doplňkům nic neubere na nadčasové eleganci.

luxurytable-cz_stelton-medeny

Kromě termosek značka propůjčila vysoce lesklý měděný povrch také váze, míse, svícnům a olejovým lampám, které patří podle Phaidon’s Design Classics mezi vůbec nejlepší designy na světě. Proč si tedy nepořídit moderní „aladinovku“. Meď nejen vzhledem, ale i svou vysokou tepelnou vodivostí boří pojem chladného kovu a v kombinaci se dřevem, tak typické pro severský styl, pak dokáže vytvořit velice útulnou atmosféru. Měď je navíc natolik výrazná, že postačí pár drobných doplňků, aby domov doslova rozsvítily.

Všechny produkty značky Stelton jsou k dostání na stránkách Luxurytable.cz a v kamenné prodejně Villeroy & Boch v Praze. V případě, že výrobky z nabídky těchto obchodů kupujete pro někoho jako dárek, neváhejte a využijte dárkového balení zdarma, které se týká i on-line objednávek.

 

Zdroj: Luxurytable.cz

 

Další tip na stolování najdete v článku Blomus: Nové servírovací sety nejen pro minimalisty

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.