Soutěž „GET TO SZIGET“: Cestování po Evropě zakončené hudebním festivalem SZIGET

Hotelová skupina AccorHotels vyhlásila soutěž „GET TO SZIGET“. Vítěze čeká dobrodružná cesta po vybraných městech ve Střední a Východní Evropě s ubytováním v hotelech ibis, zakončená na evropské hudební události, festivalu SZIGET 2018 v Budapešti.

Soutěž „GET TO SZIGET“  - plakát Oficiální zdroj: ibis

Od 8. do 15. srpna uvidí a uslyší fanoušci na festivalu takové hvězdy, jako jsou Lana del Rey, Gorillaz, Arctic Monkeys, či Shawn Mendes. Bratři Mattia a Elie z kapely BEMY jsou zároveň velvyslanci kampaně, jejich pozvánku k soutěži najdete na facebooku

 

Jak soutěžit

Všichni, kdo chtějí soutěžit o dvoutýdenní dobrodružství s hotely ibis a bratry ze skupiny BEMY, musí nahrát krátké video, ve kterém vyzdvihnou důvody, proč by právě oni měli vyhrát. Video se nahraje na webovou adresu www.ibis.com/gettosziget.

Dalším úkolem je naplánovat zajímavou trasu na hudební festival Sziget, tak, aby zahrnovala vybraná města ve Střední a Východní Evropě, ve kterých se nacházejí hotely ibis. Plánování trasy je rovněž online, přímo na webu www.ibis.com/gettosziget. V první fázi se bude hlasovat online, poté budou vybraní lidé pozváni na finále do Varšavy. Do konce června bude jasné, kteří tři soutěžící se vydají na jedinečnou srpnovou cestu, zakončenou na největším evropském hudebním festivalu.

 

Průvodci – bratři ze skupiny BEMY
BEMY je hudební skupina založená dvěma bratry – Mattiem a Eliem, kteří se narodili a vyrostli ve Francii, ale mají polské kořeny. Jejich hudba, pop s prvky indie rocku, v sobě spojuje vše, co vyzařuje bezstarostnou a jedinečnou atmosférou letních hudebních festivalů. Právě proto budou bratři BEMY součástí celé jízdy a v rámci kampaně „Get to the Sziget“ složí píseň, která bude popisovat emoce z celé cesty. Toto velké evropské dobrodružství, zakončené na hudebním festivalu Sziget, skutečně stojí za to. Kromě hudby čeká na výherce také možnost navštívit mnoho zajímavých měst po trase, ubytování v hotelech ibis, cestování v hudebním autobuse, který byl speciálně pro tuto akci vytvořen. Prostě je na co se těšit.

Vášeň pro hudbu
Hudba a hotely ibis k sobě neodmyslitelně patří. V loňském roce uspořádaly hotely ibis soutěž „ibis – music lives here“, v rámci které měli talentovaní umělci možnost nahrát své singly v profesionálním studiu ve Varšavě. Hotely ibis také pořádaly soutěž CEE MUSIC 2017 Songwriting Camp ve spolupráci s Universal Music. Také zaměstnanci mívají k hudbě velmi pozitivní vztah. Navíc díky systému Jukebox by Deezer se mohou cítit i hosté jako skuteční DJ, když si sami vybírají písně, které budou hrát v prostorách hotelu.

 

 

Zdroj: AccorHotels 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.