Slet bohyň na Chateau Mcely

Již po třetí proběhne v inspirativním prostředí mcelského zámku motivační víkend určený ženám a dívkám, které chtějí lépe poznat samy sebe, mít se rády takové, jaké jsou, prostě získat potřebné sebevědomí, a také získat odvahu jít za svým snem. Slet se bude letos konat 11. – 13. března.

Chateau Mcely: Slet bohyň Foto: Chateau Mcely, oficiální zdroj

 

Žena září a cítí se jako bohyně, když skutečně uznává, respektuje a má ráa sebe samu. Je inspirující, přitažlivá, ztělesňuje pohodu a přirozenost. Ve svém nitru cítí klid a jasnost bez výrazné potřeby prosazovat nebo potlačovat sebe samu.

 

Bohyně se letos setkají se zajímavými hosty:

Bárou Nesvadbovou, šéfredaktorkou časopisu Harper’s Bazaar a úspěšnou autorkou bestsellerů, která jim bude číst ze svých knih, pro než čerpá inspiraci v reálných příbězích.

Lucií Kolaříkovou, průvodkyní osobním rozvojem, jejíž vizí je dělat svět šťastnějším. Naplňuje ji tím, že podporuje lidi při nacházení sebe sama a jejich vlastní cesty. Podílí se také na projektu Ženy ženám. „Štěstí lze dosáhnout, když lidé poznají své schopnosti, jdou za svým posláním a začnou se mít rádi takoví, jací jsou. „

Markétou Motlovou, dlouhodobým partnerem Chateau Mcely na poli květinového designu a dekorací. Úspěšná a kreativní floristka je opravdu příkladem, jak najít sama sebe a splnit si tak vlastní sen.

Lenkou Náměstkovou, autorkou hubnoucího systému z nedaleké Loučeně. Poradí, jak přemoci nezdravé životní návyky a harmonii duše sladit s harmonií těla. Doporučí také tipy pro jarní očistu.

 

 
Po duševní potravě i něco pro tělo

Přednášky doplní božské gastronomické zážitky, 60minutová aroma masáž „Mcelská bohyně“, kdy na peeling chodidel naváže celotělová aroma masáž za použití Sedmikráskového oleje z kolekce MCELY BOUQUET a tří nejušlechtilejších esencí světa, jasmínu, růže a neroli. Uvolní napětí, zvednou sebevědomí, osvobodí od předsudků, probudí touhu a vrátí radost ze života. Výtažek místní sedmikrásky zpevňuje poprsí, zatímco směs vzácných olejů s bylinnými výtažky vyhlazuje pokožku, zlepšuje její pružnost, hojí strie a jizvy. A bude pokračovat další relaxací v MCELY BOUQUET SPA.

Chateau Mcely: Slet bohyň - relaxace v Medovém altánu Foto: Chateau Mcely, oficiální zdroj

 

Zdroj: Chateau Mcely

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.