Silvestr s francouzským šarmem v pražských hotelích Hilton

Sice zbývá ještě týden do začátku adventu, ale zamýšlet se nad tím, kde strávit vánoční svátky a následně Silvestr se začíná stávat aktuálním, zejména tehdy, když ho chcete slavit v atraktivním prostředí, kde je nutné počítat s omezenou kapacitou míst. Pokud budete vyladěni na loučení se starým rokem ve velké společnosti, pak vás možná osloví tip na velkolepou párty ve stylu Vive la France s nabídkou několika galavečeří, kterou pořádá hotel Hilton Prague nebo na šestichodovou večeři hotelu Hilton Prague Old Town v art deco restauraci Zinc či do třetice oslavu v Zinc lounge & bar s čtyřchodovým párty menu.

Silvestr v hotelu Hilton Foto: Hilton, oficiální zdroj 

Silvestr v hotelu Hilton Prague

Hilton Prague zve každým rokem hosty z celého světa, aby se zapojili do oslav a užili si jedinečnou párty nejen v otevřeném atriovém lobby hotelu. A jinak tomu nebude ani letos. Hosté si mohou vybrat z pěti různých galavečeří a zároveň sledovat živá hudební vystoupení a show světové úrovně na multimediálním pódiu přímo uprostřed hotelového lobby.

Celá párty se ponese v duchu Francie a hlavní vystoupení budou probíhat na pódiu s panoramatem francouzských ikonických monumentů. Hosté se mohou těšit na taneční a hudební show, vyfotit se před obří tématickou fotostěnou či se „slavnými francouzskými celebritami“ nebo zkusit štěstí v casinu. O děti bude postaráno ve velkém dětském koutku. Po půlnočním odpočítávání následují dvě půlnoční after párty.

 Silvestr v hotelu Hilton Prague Foto: Hilton, oficiální zdroj

 

Silvestrovské párty v hotelu Hilton Prague, 31. prosince od 19 hodin:

 

GALAVEČEŘE NOTRE DAME DE PARIS

Restaurace Atrium

Galavečeře formou rautu s nabídkou populárních francouzských delikates a nápojů.

4 999 Kč na osobu

5 999 Kč na osobu – místa s výhledem na pódium

 

GALAVEČEŘE LE LOUVRE

Café Bistro                                                                                                                   

Galavečeře formou rautu s nabídkou populárních francouzských delikates a nápojů se skvělým

výhledem přímo na scénu.

5 299 Kč na osobu

6 299 Kč na osobu – místa na galerii s výhledem na pódium


GURMÁNSKÁ GALAVEČEŘE VERSAILLES

CzecHouse Grill & Rotisserie

Gurmánská galavečeře formou rautu s vybranými francouzskými pokrmy, neomezenou konzumací šampaňského Pommery a dalších nápojů.

6 999 Kč na osobu

 

Všechny silvestrovské balíčky s večeří zahrnují uvítací přípitek, večeři, půlnoční přípitek, vybraná francouzská vína, piva a nealkoholické nápoje do půlnoci, program a vstup na Les Champs Elysees párty v hotelovém lobby.

Na všechny balíčky s večeří se vztahuje sleva 50 % pro děti do 13 let. Děti ve věku od 13 let platí plnou cenu. Děti do 2 let mají vstup zdarma.

 

CLOUD 9 SKY BAR & LOUNGE

Elegantní Cloud 9 na střeše hotelu Hilton Prague bude místem konání nejexkluzivnější oslavy, která nabídne živý přenos multimediální show, originální vystoupení, soukromý ohňostroj, ledovou zahradu na terase Cloud 9, stylovou hudbu DJs a další překvapení.

 

Hosté si mohou vybrat ze dvou gurmánských nabídek:

 

ŠESTICHODOVÉ GURMÁNSKÉ MENU

s neomezenou konzumací šampaňského Pommery, prémiových červených a bílých vín, koktejlů

se šampaňským, destilátů a dalších nápojů*

14 590 Kč na osobu

 

GURMÁNSKÉ RAUTOVÉ STOLY

s výjimečnými delikatesami, nabídkou nápojů z baru včetně destilátů i neomezené

konzumace šampaňského Pommery*

10 490 Kč na osobu

 

Na galavečeře v Cloud 9 se vztahují stejné podmínky jako na ostatní galavečeře, hosté Cloud 9 mají navíc přístup také do všech otevřených barů v hotelu, nejen v Cloud 9.

 

 

Silvestrovské after párty, 31. prosince:

 

GALA PÁRTY LES CHAMPS ELYSEES

Lobby hotelu Hilton Prague, od 22 hodin

3 499 Kč na osobu

Cena zahrnuje lahev šampaňského Pommery (75cl) a výběr kanapek od 22 hodin do půlnoci.

 

EXKLUZIVNÍ PÁRTY LE TOUR EIFFEL

Cloud 9 sky bar & lounge, od 23 hodin

3 999 Kč na osobu

Cena zahrnuje neomezenou konzumaci z otevřeného Cloud 9 baru a dezertového rautu

Tato párty je exkluzivní a k dispozici je pouze 100 vstupenek.

 

DĚTSKÝ KOUTEK GRAND CHILDREN’S PLAYROOM

V hlídaném dětském koutku se ti nejmenší mohou těšit na mnoho her, atrakcí a také na dětský raut se spoustou oblíbených dobrot a pamlsků.

990 Kč na dítě (od 2 do 12 let)

 

 

Silvestr v hotelu Hilton Prague Old Town, 31. prosince:

Také v Hilton Prague Old Town je pro hosty připraven originální program. Hosté si vychutnají šestichodovou gurmánskou večeři v restauraci Zinc nebo se připojí v Zinc lounge & bar k oslavám Silvestra čtyřchodovým párty menu.

 

SILVESTROVSKÁ GURMÁNSKÁ VEČEŘE

Restaurace Zinc, od 19 hodin

Vynikající šestichodové gurmánské menu zahrnuje královský rybí tatarák, terinu z kachního stehna a foie gras, consommé z lesních hub, tmavou tresku a langustu, roštěnou z plemene Black Angus s omáčkou Bordelaise a dortík z čokolády Valrhona.

4 970 Kč na osobu

V ceně je sklenka Prosecca a kanapky na uvítanou, káva nebo čaj a neomezená konzumace vybraných značek vína, piva, whisky, vodky a ginu, půlnoční přípitek šampaňským, živá hudbu a DJ párty po půlnoci.

 

SILVESTROVSKÁ PÁRTY

Zinc lounge & bar, od 21 hodin

Čtyřchodové párty menu nabídne pochoutky, jako jsou rýžové závitky s křupavým kuřecím masem s kokosem a chilli omáčkou, srílanský salát s krevetami nebo ochutnávkový talíř Zinc.

3 850 Kč na osobu

V ceně je uvítací koktejl, káva nebo čaj a neomezená konzumace vybraných značek vína, piva, whisky, vodky a ginu, půlnoční přípitek šampaňským, živá hudbu a DJ párty po půlnoci.

Silvestr v hotelu Hilton Prague Foto: Hilton, oficiální zdroj

 

O Hilton Hotels & Resorts

Značka Hilton Hotels & Resorts, založená v roce 1919, představuje vlajkovou loď společnosti Hilton Worldwide. Hilton Hotels & Resorts pokračuje v utužování svého dědictví inovací a rozvíjením produktů a služeb, aby uspokojila potřeby znalých cestovatelů po celém světě ve více než 550 hotelích napříč šesti kontinenty.

Hilton je stylový, vizionářský, celosvětový lídr v hotelovém průmyslu se zaměstnanci, kteří utvářejí takové zážitky hostů, kdy se každý host cítí hýčkaným, respektovaným a váženým. Novinky můžete sledovat na stránkách news.hilton.com a svou cestu můžete začít už na www.hilton.com/offers, kde naleznete nejnovější speciální nabídky hotelů. Seznam oficiálních stránek na sociálních sítích naleznete na www.hilton.com/social.

 

 Zdroj: Hilton

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.