Showroom Decoland nově

První dubnový týden byl po rekonstrukci otevřen showroom s nábytkem a doplňky Decoland na Vinohradské třídě v Praze. Kromě atraktivních zrekonstruovaných industriálních prostor bývalých papíren nabídne showroom samozřejmě i novou kolekci pro sezonu 2013-2014, kterou tvoří produkty předních italských, švýcarských a rakouských nábytkářských značek.

stul_magnum_image_team7

Showroom jako dárek k narozeninám

Decoland si k letošnímu 10. jubileu nadělil novou expozici showroomu na Vinohradech, do níž k již tradičním značkám jako Alessi, Scavolini, Cattelan či Presotto přibyl nábytek do obývacích pokojů italského designového nábytku Calligaris, který zaujme milovníky čistých linií pro městské bydlení, kuchyně a nábytek z masivního dřeva rakouské značky Team7, jehož minimalistické a precizní zpracování s úctou k jedinečnosti dřeva a přírodě obecně bylo oceněno mnoha designovými cenami, jako je Red Dot Award či Good Design Award a do třetice švýcarský sedací nábytek De Sede známý svým vytříbeným a elegantním stylem zpracování s citem pro detail představující lety prověřené a osvědčené postupy kombinované se zcela nadčasovým a moderním designem.

 

Calligaris

Původně italská rodinná firma Calligaris produkuje nábytek do obývacích pokojů s podtitulem „Italian smart design/italský chytrý design“, který zaujme zejména ty ze zákazníků, kteří preferují nekomplikovaný avšak vytříbený městský styl bydlení s výraznou designovou tváří. Ve svém portfoliu jim nabídne nespočet stolků, židlí, křesílek či komod s chytře řešenými úložnými prostory v různých materiálech a barvách.

 

de Sede

Dobře zapamatovatelný název švýcarské prémiové značky koženého sedacího nábytku osloví ty, kteří kladou důraz na klasický přístup, tj. precizní ruční zpracování, nadčasový design, eleganci a nestárnoucí materiály.

 

Team7

Nábytek značky Team 7 se vyrábí z ořechového, třešňového, dubového, javorového, bukového a olšového dřeva. Stromy samotné a jejich charakter jsou pro výrobce inspirací k jejich dalšímu zpracování a lakování, kdy je zcela přiznána a zachována jeho unikátní kresba a struktura dřeva. Tím se do interiéru sice zprostředkovaně dostává příroda ve své základní podobě.

Vzhledem k tomu, že dřevo určené k výrobě nábytku prochází pečlivou kontrolu, jeho třídění probíhá ručně a následně je opracováváno tesaři, všechny spoje jsou dřevěné, minimalizuje se použití kovu, i dřevěné panely a desky pocházejí výhradně z výroby Team7, na výrobu se nepoužívají formaldehydy a povrchová úprava je řešena olejem splňuje nábytek představy ekologicky smýšlejících zákazníků i všech, kterým není lhostejné vlastní zdraví i zdraví ostatních členů domácnosti. Není ani třeba dodávat, že takto vyráběný nábytek je ideální pro alergiky a astmatiky.

Adresy showroomů

Showroomy Decoland Design Interiors jsou situované v Praze na Vinohradech a v Průhonicích. Decoland také uvedl na český trh dánský nábytek a doplňky BoConcept se značkovými showroomy ve Vodičkově ulici a zcela nově v Centru Černý Most v Praze, Brně –  Modřicích, Ostravě.

Showroom Decoland, Vinohradská 190, Praha 3

www.decoland.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.