Q/S designed by: Nová nezávislá značka skupiny s.Oliver

Značka, která se veřejnosti představila na posledním Fashion Weeku v Berlíně, nahrazuje původní mladistvou řadu s.Oliver DENIM. Je nezávislou obchodní značkou v portfoliu s.Oliver Group. Základní myšlenkou módního segmentu Q/S designed by je budoucí postupná spolupráce s řadou různých ambasadorů značek. Jako první byl do projektu přizván německý DJ a producent Robin Schulz, aby se podílel na příprvě dvou speciálních kolekcí mladistvé casual módy pro ženy a muže. První street móda z pilotního projektu bude v prodeji od března, druhá přijde na řadu v září.

QS designed: Nová znčka skupiny s.Oliver Foto: Ellen von Unwerth/s.Oliver, oficiální zdroj

 

Mladistvá móda QS designed by přesto v aktuální nabídce obchodů s.Oliver nechybí. Kolekce pro podzim-zimu 2016/2017 přináší pohodlnou, autentickou, neformální urban & street módu. Vychází z kvalitních materiálů, padnoucích střihů  kombinovatelnosti. Kolekce, obměňované každý měsíc, se zaměřují n žerzej, teplákovinu a pleteniny v kombinci s denimem a koženými bundami. Sází na opotřebovaný vzhled a barevné úpravy, jež jim dodávají na unikátnosti.Taková jsou zjména trička. Součástí kolekce jsou příjemné mikiny, kostkovné košile s vintage nádechem a různé tipy denimu vystihující nenucený styl. Módní kreace přináší odvahu, výraznost, poporují individuální vyjádření.

Hlavními barvami jsou petrolejová a cihlová, které dobře pasují k hrubším pleteninám. Květinové vzory se v kolekci potkávají s military stylem. Podstatný je však ležérní ráz, pohodlné střihy a crazy materiály.

 

První kampaň značky QS designed by, která vystihuje atmosféru přátel, kteří se potkávají a baví v berlínských klubech nebo na venkovní party, zachytila svým fotoaparátem renomovná fotografka Ellen von Unwerth.

 

Informace o nové módní značce najdete na www.soliver.cz a fb profilu.

Co nabízí aktuální kolekce značky s.Oliver si můžete přečíst zde.

QS designed: Nová znčka skupiny s.Oliver Foto: Ellen von Unwerth/s.Oliver, oficiální zdroj 

 

 

Zdroj: s.Oliver

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.