Putování vína

V úterý 28. května se po České republice vydá putovní festival  Wine Tour 2013, který pořádá největší dovozce a distributor vín společnost Global Wines. Během 10 dnů navštíví postupně 7 měst, v nichž představí rozsáhlou nabídku vín od nejvýznamnějších vinařství z Itálie, Francie, Portugalska, Itálie, jižní Ameriky a dalších zemí.

 

global-wine-tour_perex
Festival Wine Tour 2013 je podle slov organizátorů skvělou platformou pro nákup nejkvalitnějších vín, rychlé seznámení s důležitými novinkami v oboru vinařství a konzultace s odborníky.

Během Wine Tour 2013 budou prezentována nová vína z katalogu i osvědčené značky zahraničních vín a destilátů za účasti sommeliérů a odborníků společnosti Global Wines. Návštěvníci festivalu budou moci ochutnat vždy okolo 80 různých vín, v Praze dokonce 150. Z vinařství se budou prezentovat např. italské Antinori, francouzské Lanson a Pol Roger nebo portugalské Real Companhia Velha.

Festival začíná 28. května v Ostravě, druhý den se přesune do Brna a odtud následující den do Hradce králové. Karlovy Vary ho přivítají 4. června, Děčín o den později. Pražští milovníci vín si na něj počkají do 6. června, kdy se vinné putování uzavře.

 

Místa a časy konání Wine Tour 2013

28. května 14 – 20 hod. – Hotel Vista, kpt. Vajdy 3046/2, Ostrava-Zábřeh

29. května 14 – 20 hod. –  Holiday Inn, Křížkovského 20, Brno

30. května 14 – 20 hod. – Restaurant Grill Duran, Sekaninova 398, Hradec Králové

4. 6. 13 – 18 hod. – Grand Hotel Pupp, Mírové náměstí 2, Karlovy Vary

5. června 14 – 20 hod. – Restaurace Gaston, Maroldova 2, Děčín

6. června 14 – 20 hod. – Clarion Congress Hotel Prague****, Freyova 33, Praha-Vysočany

 

global-wine_tour3

 

Organizační informace

Registrovaní účastníci, zákazníci společnosti Global Wines, ale i ti, kteří provedli alespoň jednu objednávku na jejím e-shopu,  mají vstup zdarma. Ostatní si mohou na místě zakoupit za 300 Kč vstupenku, jejíž součástí je sleva na nákup a ochutnávka značkových vín z celého světa.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.