Postisimo: Pošlete z mobilu vlastní papírovou pohlednici

V době dovolených a prázdninových pobytů na dětských táborech přišla společnost iGATE se zajímavou novou službou, která umožňuje zaslat svým blízkým nebo přátelům, kteří dávají přednost klasickým papírovým pohledům, pozdrav z kteréhokoliv místa na světě kamkoliv na světě. Navíc neposíláte anonymní obrázek, ale vlastní fotografii přímo z mobilu.

postisimo__perex

 

Postisimo představuje nový způsob zasílání pohlednic. Postup je snadný. Pomocí fotoaparátu v mobilním telefonu je možné vytvořit vlastní obrázek nebo vybrat některou z uložených fotografií. Přímo v aplikaci ji lze libovolně upravovat (zvětšovat, otáčet,…) a vybrat jeden z přednastavených rámečků. K dispozici budou také vánoční či velikonoční motivy nebo speciální tematické rámečky ke konkrétním turistickým regionům. Text na druhé straně pohlednice může mít až 400 znaků a jeho barvu i písmo lze měnit. Pak už stačí vyplnit adresáta a potvrdit odeslání podobně jako u SMS.

 

Pohodlné zasílání

Adresát i odesílatel může být z jakékoliv země světa, pohlednice přijde do tří pracovních dnů – a to za celkovou cenu 29 Kč včetně tisku a doručení. „Okamžitě po zaplacení jde pohlednice do tisku. Poté ji obratem zašleme na zvolenou adresu. Lidé se proto již nemusejí bát, že jejich pohlednice z dovolené dorazí do schránek až po návratu domů,“ říká Pavel Kalčev, marketingový ředitel společnosti iGATE s.r.o., která aplikaci vytvořila a dodává: „Další výhodou aplikace je příznivá cena. Za vytvoření, vytištění a zaslání pohlednice prostřednictvím Postisimo zaplatí například turisté na dovolené v zahraničí často méně než za samotnou známku na pohled. Odpadají jim navíc starosti se sháněním známek či poštovních schránek.“

 

Různé možnosti platby

Postisimo nabízí několik možností platby. Uživatelé, kteří provedou jednoduchou registraci, mohou využívat přednabitý kredit. S aplikací Postisimo je možné pracovat i bez přihlašování, zaplatit lze online pomocí PayU a brzy budou k dispozici také platby prostřednictvím SMS zpráv. K placení pohlednic slouží i vouchery, které jsou k dostání u partnerů projektu Postisimo.

 

Výhody registrace

Posílat pohlednice je možné i bez registrace, ale uživatelé, kteří se v aplikaci Postisimo registrují, získají několik výhod. Vedle zmíněné možnosti využívat přednabitého kreditu mají přístup k historii všech pohlednic, které již odeslali. Aplikace po registraci také automaticky ukládá všechny adresy, které uživatelé použijí. Při příštím odesílání pohlednice tak již stačí zvolit jednu z uložených adres. Registrovaní uživatelé si mohou vybírat také ze speciálních rámečků.

Aplikace Postisimo je v současnosti k dispozici pro mobilní telefony s operačním systémem Android i pro iPhony od společnosti Apple a je zdarma ke stažení na Google Play či App Store. Aplikace je dostupná ve 12 jazycích včetně češtiny v závislosti na jazykovém nastavení telefonu. Více informací je na webu www.postisimo.com.

 

Zdroj: iGATE

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.