Oriflame není jen kosmetika

K nejklasičtějším novoročním předsevzetím patří hubnutí a celkově péče o své zdraví. Odhodlání jíst tak, jak by se správně mělo, ale zpravidla vydrží jen krátkou chvíli a podobně to vypadá i s cvičením, procházkami na zdravém vzduchu atd. Pohyb, vyváženou stravu a přísun vitaminů v přírodní podobě sice nic plně nahradit nemůže, ale pomocníkem pro ty, kteří to s životosprávou myslí vážně a na předsevzetí úplně nerezignovali, jsou výživové doplňky. Ucelenou řadu nyní nabízí i známá značka Oriflame.

Oriflame: Balíček wellness produktů se rozhodla vyzkoušet i Michaela Dolinová Foto: Kloboukfilm, oficiální zdroj

Oriflame: Balíček wellness produktů se rozhodla vyzkoušet i Michaela Dolinová
Foto: Kloboukfilm, oficiální zdroj

 

Balíčky Wellness by Oriflame pro muže a ženy byly vyvinuty tak, aby obsahovaly všechny potřebné denní výživové doplňky – v jednom praktickém sáčku. Obsahují astaxanthin – výkonný antioxidant – s rybím tukem omega 3 a esenciálními vitaminy a minerály. Tyto živiny působí proti stárnutí lidského těla.

Vybrat si lze z mnoha produktů: polévky, tyčinky, multivitaminy a minerály, wellness balíčky pro ženy a muže. NutriComplex pro vlasy a nehty, Omegu 3 a řadu dalších produktů, užitečných lidskému zdraví.

 

 

 

 

Oběd i svačina

Tak například tyčinky jsou vyživující svačina s vysokým obsahem proteinů, vlákniny, omega 3 a mastných kyselin a nízkým glykemickým indexem. Přírodní ingredience poskytují tělu optimální výživu, pomáhají zasytit hlad a chuť na sladké.

V Oriflame vědí, že hubnutí neznamená jen krátkodobou dietu s omezeným příjmem kalorií; jde o způsob života. Právě proto přírodní nápoje a polévky Natural Balance vyvinuli tak, aby harmonicky ladily s kompletním systémem životního stylu; nabízejí pomoc pro bezpečnou, přirozenou a dlouhodobou ztrátu váhy. Receptura je patentovaná.

Wellness by Oriflame Natural Balance Shake Foto: Oriflame/Kloboukfilm, oficiální zdroj

 

 

Zdroj: www.oriflame.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.