Nový vizuální pracovní portál: Vybírejte si práci očima

Přesně tento způsob nabízí 1. vizuální pracovní portál v České republice, který na uchazeče o volná pracovní místa i firmy hledající zaměstnance čeká na internetu pod názvem Cliqjobs.com. Portál klade značný důraz na stručnost a údernost pracovních nabídek i jejich poutavé vizuální zpracování. Zároveň se opírá o nový trend, kdy se i hledání práce stále častěji stává součástí komunikace na sociálních sítích.

cliqjobs__perex_zdroj_cliqjobs-com_

 

Chcete zaujmout personalistu? Máte na to minutu

Nejen obsah CV, ale i jeho vizuální podoba prodává. „Společně s personalisty a grafiky jsme vytvořili atraktivní šablony, které zájemcům pomohou na portálu vytvořit úderný, stručný a přehledný životopis. Reagujeme na fakt, že personalisté musí zpracovat záplavu životopisů ve velmi krátkém čase. Jednomu CV věnují zhruba jednu minutu. Zaujmout musíte rychle, omáčka v životopisech nikoho nezajímá,“ upozorňuje Lubomír Husar, autor projektu Cliqjobs.com a ředitel personální společnosti Colorbee.

cliqjobs_nabidky_prace_vizual_cliqjobs-com_

 

Práce přes Facebook či Twitter

Nabídky firem na pracovní místa můžete sdílet i pomocí sociálních sítí. Zajímavou práci tak přihrajete svým přátelům, nebo naopak oni vám. „Tato forma hledání zaměstnání bude v budoucnu stále obvyklejší. Portál Cliqjobs.com proto respektuje současný trend i způsob, jakým dnes lidé používají internet: propojuje prvek zábavy s potřebným a užitečným. Jedním kliknutím na Facebooku nebo Twitteru zjistíte, jestli chcete na pozici reagovat. Výhodou je i to, že ve srovnání s jinými pracovními portály zde nemusíte pořád dokola vyplňovat svoje kontaktní údaje a přikládat životopis,“ přibližuje personalista Lubomír Husar.

 

Zaměstnání ve 150 znacích

Sdílení pracovních nabídek na sociálních sítích je efektivní i pro zaměstnavatele. O volných pracovních místech se dozví mnoho lidí, i ti, kteří práci aktivně nehledají. Firmy si tak zvýší šanci na nalezení kvalitních uchazečů. „Využívání sociálních sítí podniky bude hrát při náboru zaměstnanců stále větší roli. Aby si však lidé nabídky sdíleli, popisy nabízených pracovních míst musí být krátké, výstižné a vizuálně poutavé. To důležité bohatě vyjádříte pomocí 150 znaků. Můžete rovněž účinně propagovat svoji značku zaměstnavatele, protože na našem portálu hraje velkou roli vizuální zobrazení,“ uzavírá Lubomír Husar, autor projektu Cliqjobs.com.

 

Zdroj:  Cliqjobs.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.