Nový pomocník do kuchyně: Philips Viva Collection MultiCooker

V listopadu rozšíří nabídku kuchyňských spotřebičů na českém trhu multifunkční hrnec, který supluje klasický i parní hrnec, pánev či troubu. Úspora místa je jen základní hodnotou, nejdůležitější, jak už to u kuchtíků bývá, jsou jeho schopnosti. Ty v sobě ukrývá integrovaný mikroprocesor zajišťující jak snadnou přípravu jídel, tak zachování jejich nutriční hodnoty. Stačí vybrat některý ze specializovaných programů.
np_philips_viva_multicooker__perex

 

Všestranný přístroj Philips Viva Collection MultiCooker s inteligentním ovládáním teploty a funkcí 3D ohřevu nabídne automatizovanou přípravu oblíbených pokrmů od polévek přes přílohy, hlavní jídla až po džemy, jogurty a dezerty. Kromě prvotního nastavení a dodání surovin už pracuje samostatně, čímž svému uživateli poskytne to, čeho se všem nedostává – čas.

Za nového kuchyňského parťáka se zaručil národem milovaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich: „Zatraceně všestranný, pekelně jednoduchý. Ať už jste kuchař-začátečník či pokročilý, rozhodně se „nespálíte“. Po vlastní zkušenosti s tímto produktem jsem přesvědčený, že Vám ušetří spoustu času a energie.“

 

Automaticky i po svém

Multifunkční hrnec disponuje příkonem 980 W a objemem 5 l, nabízí 12 přednastavených menu. Je vybaven funkcí 3D ohřevu, který se spolu s velkou tloušťkou vnitřní nádoby postará o rovnoměrný rozvod tepla a tím i o chutnější výsledek. Součástí hrnce je i časovač s 24 hodinovým cyklem s možností odloženého startu zaručující, že rýže a maso budou připraveny přesně, kdy je potřeba. Kromě přednastavených programů je možno Philips MultiCooker přizpůsobit i vlastním potřebám s nastavením teploty v rozmezí 40 – 160 °C a délkou vaření od 5 minut do 12 hodin.

 

Pohodlné a bezpečné používání

Pro maximální bezpečnost je nový Philips MultiCooker vybaven tepelně izolovaným pláštěm a protiskluzovými nožičkami, které zamezují nežádoucímu posunutí. Pro větší pohodlí při užívání je vnější plášť z nerezové oceli, což společně s odnímatelným parním víčkem umožňuje snadné čištění. Vnitřní nepřilnavou nádobu lze mýt v myčce nádobí. Velmi praktické je i sklopné držadlo k snadnému přenášení. Součástí balení je plastový pařák, odměrka a stěrka.

 

Speciální kuchařka

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich připravil k novince Philips MultiCooker exkluzivní kuchařku, která bude součástí dodávky každého přístroje. Obsahuje 15 receptů pro mlsné české jazýčky.Obsaženy jsou dvě varianty polévek, těstovin, recepty z drůbeže, hovězího, jehněčího či zvěřiny, nechybí ukázka z vegetariánské a asijské kuchyně a na závěr samozřejmě moučník.

np_philips-viva-multicookbook

 

Zdroj: Philips

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.