Nespresso Inissia: Vysoce oceněná novinka

Nejčerstvější přírůstek společnosti Nespresso, kávovar Inissia, stihl během dvou měsíců na trhu vyhrát i cenu za produktový design v prestižní soutěži The Red Dot Design 2014. Přístroj se pyšní čistým chic designem a ukrývá v sobě, navzdory svým malým rozměrům, množství užitečných funkcí. Díky příznivé ceně si kávovar mohou pořídit i mladí lidé, kteří si chtějí v pohodlí domova vychutnat kávu Nespresso.

 Nespresso Inissia ve vanilkovém provedení Foto: Nespresso, oficiální zdroj


Nespresso Inissia ve vanilkovém provedení
Foto: Nespresso, oficiální zdroj

 

Celý koncept kávovaru Inissia, na jehož tvorbě se podílel Antoine Cahen z Les Ateliers du Nord v Lausanne, je velmi jednoduchý. Maximální efektivitou svého výkonu dokáže dostát pověsti špičkových technologií produktů Nespresso. Optimální řízení všech faktorů – tlak 19 barů, teplota vody a její množství zaručují šetrné zpracování káv Nespresso Grand Cru.

 

Co Inissia umí

Kávovar Inissia se řadí do energetické třídy A. Nahřívání přístroje trvá pouhých 25 vteřin, díky automaticky přednastaveným tlačítkům je káva pokaždé správně nadávkovaná. Po devíti minutách se kávovar sám vypne. Velká odpadní nádobka, která pojme až 11 použitých kapslí, ale také zásobník na vodu o objemu 0,7 litru dokazují, že být malý ještě neznamená nutně dělat kompromisy. S váhou 2,4 kilogramy je Inissia vůbec nejlehčí v celé řadě kávovarů společnosti Nespresso. Vzhleddem k mřížce se kávovar dobře hodí také k přípravě různých druhů káv s mlékem.

Díky modernímu designu a barevnému provedení je i přirozeným bytovým doplňkem. Vzhledem k menším rozměrům zapadne nejen do kuchyně, ale například také do obývacího pokoje, pracovny nebo společenské místnosti.

 

Inissia je v nabídce  v šesti stálých barvách: černé, bílé, rubínově červené, vanilkové, oranžové a šedé.

 

Zdroj: Nespresso

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.