Nespresso Butik nově i v Brně

Po Praze se společnost Nespresso rozhodla otevřít nový, v pořadí již třetí butik v České republice, v Brně. Nespresso Boutique Brno se tak současně stává již 440 butikem této značky na světě. Její zastoupení najdete v 62 zemích světa a 277 světových metropolích. Těšit se můžete na inovativní butik s personalizovanými službami rozdělenými na degustační a ochutnávkovou zónu, anebo na pick up zónu, v níž si pohodlně a bez zbytečného čekání vyzvednete vaši objednávku.
Nespresso Boutique v Brně Foto: Nespresso, oficiální zdroj
 
Společnost Nespresso v Česku rozvíjí kávovou kulturu již od roku 2006, kdy otevřela první vlajkový obchod – Nespresso Boutique v Praze v Pařížské ulici, a v roce 2014 navázala na tento úspěch otevřením druhého podniku v pražském nákupním komplexu Centrum Černý Most. 
 
„Významná část členů Nespresso Clubu je z východní části Čech a Moravy. Otevření nové prodejny Nespresso v Brně bylo jasnou volbou, neboť právě zde se nachází celá řada špičkových gastronomických provozoven a mnoho příznivců prémiových produktů vyhledávajících kvalitu nejenom v oblasti kávy. Milovníkům kávy představujeme exkluzivní prostor na prestižní adrese, kde si mohou jedinečný zážitek z lahodné kávy vychutnat co nejlépe,“ uvedla Simone Jansen, Country Business Manager.
Interiér Nespresso Boutique v Brně Foto: Nespresso, oficiální zdroj
 
Nový Nespresso Boutique v Brně sází na moderní a svěží prostory navržené v duchu posledních designových trendů. Design Nespresso Boutique navrhlo studio Parisotto e Formenton a odráží poselství a svět značky Nespresso. V čistých liniích ladí luxusní interiér s prémiovostí 23 druhů káv Grands Crus kvality. Butik se pyšní mj. netradičními výlohami oživenými tyčemi ve zlatavých tónech kapslí Volluto, Cosi a Livanto i zcela novým odlévaným lustrem v zóně “At your service”.
 
Nespresso Boutique se nachází na nám. Svobody 13 a je otevřen od pondělí do neděle všem milovníkům kvalitní kávy, elegantních designových kávovarů a doplňků. 
Nový Nespresso Boutique v Brně  Foto: Nespresso, oficiální zdroj
 
 
Zdroj: Nespresso
 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.