Na FOR ARCHu se roztočí Kolo Štěstí

Pokud máte rádi soutěže, zajímáte se o kutilství, chcete se příjemně pobavit, ale i získat informace o novinkách v oblasti bydlení, wellness, saunách nebo bazénech navštivte ve dnech 20. až 24. září na veletrhu For Arch stan Allianz. Najdete ho u vstupu A z ulice Beranových. Každý den se zde bude něco zajímavého dít. Čekají na vás prezentace, ochutnávky a také soutěže na Kole Štěstí o zajímavé ceny. Pro děti bude připraven skákací hrad, interaktivní hry na tabletech, kreslení, skládání puzzle a soutěže o pěkné ceny.

Allianz - Kolo Štěstí Foto: Kloboukfilm, oficiální zdroj

 

Můžete se také těšit na setkání s se známými moderátorkami i herečkami, zpěvačkami a zpěváky jako je Petra Černocká, Michaela Dolinová, Hanka Křížková, Kateřina Kristelová, Jana Švandová, Jakub Smolík a ještě několik dalších známých osobností. A to 22. září od 14 hodin

 

 

Pestré ochutnávky

Na akci zdarma ochutnáte míchané drinky společnosti CzechoSlovak Spirit, kávu nebo víno, prohlédnete a přivoníte si k prezentaci svíček a svícnů Party Lite. A nebo si zatočíte Kolem Štěstí a třeba vyhrajete některou z hodnotných cen či dostanete za své snažení malý dárek. Bezplatně tu můžete nahlédnout do své budoucnosti ohledně bydlení, stěhování, hypotéky, koupě parcely a podobně kartářek Helen Staňků a Lucie Bělinové. Vedoucí pobočky Allianz z Karlova náměstí, pan Stanislav Tošner všem návštěvníků již dopředu vzkazuje, že se se svým týmem rád postará o to, aby se nikdo nenudil.

Party Lite - svíčky pro dokonalou atmosféru Foto: Kloboukfilm, oficiální zdroj

 

 

Autogramiáda Dominika Haška 

Konat se bude 24.9. od 10 do 12 hodin. Bývalý hokejista NHL je stále hvězdou mnoha sportovních srdcí. V posledních letech k nim i přibyli lidé zajímající se o zdravý životní styl nebo boj proti požívání alkoholu dětmi a mladistvými. Dominik Hašek totiž v rámci svého produktu Smart propaguje život, založený na hodnotách, které našemu tělu prospívají. K nim pití alkoholu mladistvými rozhodně nepatří, stejně jako alkoholismus dospělých. O tom všem a samozřejmě o hokeji a sportu si se svým oblíbencem můžete popovídat právě v rámci pražského veletrhu. Čeká vás autogramiáda, dražba Dominátorova puku a minimálně dvouhodinové setkání s vyhlášeným hokejovým brankářem, při kterém se s Dominikem Haškem můžete i vyfotit. Profi fotograf bude zdarma k dispozici.

Dominik Hašek Oficiální zdroj: Kloboukfilm

 

 

Praktické informace

Akce se koná 20. až 24. září v rámci veletrhu FOR ARCH. Výstaviště Letňany, u vstupu A, z ulice Beranových, stánek Allianz.

Allianz - Skákací hrad Foto: Kloboukfilm, oficiální zdroj

 

 

Zdroj: Kloboukfilm

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.