Miss & Mister Deaf World 2013 – Krása ve světě ticha

Již po třinácté se 13.7. v pražském Top Hotelu Praha uskuteční finále světové soutěže neslyšících krásek. Letos poprvé soutěží také mladí muži, a na své si tak přijde i dámské publikum. Ještě o 3 dny dříve si finalistky vyzkouší role modelek na World Fashion show v Lucerně.

missdeaf
Odhadovat, která kráska ze 48 států zvítězí letos, se dá jen stěží. Dalo by se říct, že je česká zástupkyně ve značné výhodě, pravdou ovšem jzůstává, že loňské prvenství získala zástupkyně Německa. Hodnotit budou celkem dvě poroty. Zatímco hlavní porota, jejíž předsedkyní se stane moderátorka Michaela Ochotská, bude volit Miss & Mister Deaf World 2013, mezinárodní porota zvolí Miss & Mister Deaf Europe 2013. Finalistky soutěží si navíc mezi sebou samy zvolí Miss Sympathy Deaf World 2013.

miss-mister-deaf-world-2013_soutezici

 

Finálový večer i módní show

V Top Hotelu se můžete 13.července 2013 od 19.00 hodin těšit nejen na tradiční módní přehlídku, promenádu v plavkách, ale také na volné soutěže, při kterých uvidíte neslyšící dívky tančit nebo cvičit na hudbu! Večerem budou provázet Lenka Vacvalová a Petr Vojnar. Účinkovat bude také Česká Miss 2010 Jitka Válková, zpěvačka Kamila Nývltová či slovenská taneční skupina Čarovné ostrohy.

missdeaf-cernahora-ukrajina-josefuhlir-nemecko-gruzie

 

Protože záměrem pořadatele Josefa Uhlíře je ukázat, že i sluchově postižení mohou žít plnohodnotný život, připravil pro finalistky a finalisty soutěží ještě další možnost, jak se zviditelnit. V pražské Lucerně uspořádá 10.7. od 19 hod. World Fashion show s doprovodným pěveckým programem, v němž vystoupí Gabriela Gunčíková, Sabina Křováková a Martin Šafařík, moderátory večera budou rovněž Lenka Vacvalová s Petrem Vojnararem. „Dívky budou předvádět modely předních českých návrhářů, kteří se rozhodli tímto způsobem náš projekt podpořit“, objasňuje pan Uhlíř a dodává, že je nesmírně vděčen každému, kdo aktivity kolem neslyšících dívek a chlapců jakkoli podpoří: „Vždyť už jen fakt, že soutěžícím i s doprovodem poskytl Top Hotel Praha na celý týden zázemí all inclusive je na naše poměry nevídaná pomoc.“

miss-deaf-prehlidka-lucerna

 

Vstupenky a další informace

Vstupenky na obě akce budou k dostání ještě v den konání. Na finálový večer v hale Top Hotelu Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 – Chodov a na World Fashion show přímo u vchodu do sálu Lucerny, Václavské náměstí od 14.30 hodin.

miss-deaf-plakat

 

Zuzana Ottová

Zdroj: Kloboukfilm

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.