Medvídci Marionnaud jsou opět tady

Ani letos v předvánoční nabídce sítě parfumerií Marionnaud nechybějí roztomilý plyšoví medvídci, kteří nejen rozněžní a potěší obdarovaného, ale dobrý pocit přinesou i tomu, kdo je zakoupí. Medvídci přicházejí na trh s charitativním posláním podpořit plnohodnotný a samostatný život lidí se zrakovým postižením. K dostání budou plyšáci až do Štědrého dne, přičemž z jejich prodejní ceny 299 Kč putuje vždy rovných 200 Kč na podporu nevidomých ze Sdružení Okamžik.

Charitativní medvídek Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Období okolo Vánoc je časem, kdy se nejen zamýšlíme, čím bychom potěšili své nejbližší, ale také se rozhlížíme, kde bychom mohli udělat nějaký dobrý skutek, pomoci potřebným. Koupí charitativního medvídka si zajistíme hned dvojí radost. Ten letošní je pořádný pořízek s usměvavou kulatou tváří. Současně je ale i velký elegán. K stříbřitě šedé srsti zvolil jako stylový doplněk mašli s dezénem, kterým se proslavila módní značka Missoni.

„Jsme velice rádi, že jsme naši letošní pomoc mohli směřovat právě Sdružení Okamžik, které se stará o podporu kvalitního života lidí se zrakovým postižením a snaží se propojovat handicapované se světem lidí bez postižení,“ vysvětluje Jana Kasardová, marketingová manažerka Marionnaud a dodává: „200 Kč z každého plyšového medvídka tedy půjde na opravdu dobrou a potřebnou věc.“

 

Sdružení Okamžik

Nabízí lidem se zrakovým postižením jednorázovou i dlouhodobou pomoc profesionálně vedených odborníků v rámci sociálně-aktivizačních služeb pro osoby se zrakovým postižením akreditovaných u MPSV. Pomáhá také dětem se zrakovým postižením, zajišťuje například pravidelné doprovody do školy, na zájmové aktivity, atd. Okamžik rovněž poskytuje psychickou podporu a poradenství v otázkách samostatného života lidí se zrakovým postižením.

 

Zdroj: Marionnaud

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.