Lyžařský bazar ve Žlutých lázních: Další sezóna je tu

Pro nezasvěcené trochu divné spojení, pro milovníky zimních sportů již třemi desítkami let prověřená záležitost. Letošní sezóna zde začíná již tuto sobotu 8. listopadu a končí na konci února příštího roku.

 Foto: U.S. Fish and Wildlife Service,Wikimedia Commons,oficiální zdroj

Lyže, běžky, boty, snowboardy, helmy a další doplňky bude možné opět zakoupit v bazaru zimních potřeb v areálu Žluté lázně vždy tři dny v týdnu. Zájemci mohou dorazit ve středu a ve čtvrtek od deseti do devatenácti hodin a v sobotu od devíti do čtrnácti hodin.

„Loni nedopadla sezóna pro zimní sporty úplně nejlépe, letos jsme ale připravení už na opravdovou zimu, takže se těšíme na všechny, kteří si chtějí svoji výbavu obnovit. Nejvíce se asi prodávají snowboardy, kterých máme v nabídce opravdu hodně, a pak samozřejmě lyže pro děti,“ vysvětluje organizátor bazaru Jiří Švec.

Organizátor bazaru ŽL pan Jiří Švec (vlevo) se zákazníkem Foto: Žluté lázně oficiální zdroj

Organizátor bazaru ŽL pan Jiří Švec (vlevo) se zákazníkem
Foto: Žluté lázně oficiální zdroj

Bazar zimního vybavení najdou návštěvníci Žlutých lázní ve stanu umístěném vedle písčité pláže. Prodejci zde nabízejí desítky druhů zimních potřeb pro malé i velké sportovce. Například nové dětské lyže s vázáním nabídnou i letos už od 1800 korun. Výhodou bazaru je, že zájemci mohou zboží vyměnit, když jim už nesedí, nebo jim děti odrostou.

Ukázka bazarové nabídky ve Žlutých lázních Foto: Žluté lázně, oficiální zdroj

Ukázka bazarové nabídky ve Žlutých lázních
Foto: Žluté lázně, oficiální zdroj

 

Zdroj: Žluté lázně

 

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.