LUCKY FRIDAY v LEEDĚ

Máte rádi nekonformní originály i v módě? Nestihli jste navštívit designSUPERMARKET nebo jste museli nákup vybraných autorských kousků oželet z důvodu vyšší ceny než za jakou jste zvyklí pořizovat běžnou konfekci? Pak vás možná zaujme akční nabídka módní značky LEEDA, která ale potrvá jen jeden jediný den.

pozvanka_luckyfriday

Tím dnem je nechvalně proslulý pátek třináctého, konkrétně 13.12., kdy po celý den platí sleva 20 – 50 % na modely LEEDA a 10 % na doplňky i šperky. Sleva se nevztahuje na limitovanou kolekci RED a modely Pavla Berkyho.

Zmiňovaná limitovaná kolekce triček od návrháře PAVLA BERKYHO je novinkou, která vznikla v rámci společensky odpovědné kampaně DOBRO společnosti ZOOT.cz ve spolupráci s Fashionbook.cz. Trika jsou součástí kolekce F64.0-, kterou Pavel Berky představil na Prague fashion weekendu 2013. Celá kolekce vychází z tématiky transgender a změny pohlaví, design je inspirován střihem korzetu. Ten však lidi svazuje a toto triko by mělo své majitele osvobozovat – hlavně od předsudků. Trika jsou 100 % bio-produkt s certifikáty GOTS a FairWear foundation.

K dalším přírůstkům v nabídce LEEDA patří šperky od Janji Prokić, Nastassie Aleinikavy a Martina Vernera a limitovaná kolekce mýdel Heleny Heinz.

 

Kontaktní informace

LEEDA, Bartolomějská 1, Praha 1. Otevřeno 11 – 22 hod., od 19.00 večírek.

 

kačapa

Zdroj: LEEDA

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.