Lesní zážitkový park: Trochu jiná relaxace o dovolené

Děti po nich mnohdy marně touží a dospělým zůstávají jako nesplněné sny. Řeč je o domečku v korunách stromů, v jakém bydlel Peter Pan, ale i o houpání na liánách, které ovládal jak tento chlapec, který odmítal dospět, tak jiný, možná ještě známější hrdina Tarzan. Tým Relax & sport resortu Dolní Morava se rozhodl malým capartům i jejich rodičům tento dětský sen splnit. Výsledkem bude už toto léto nově otevřený Lesní zážitkový park v Jeseníkách.

Lesní zážitkový park  z dětského pohledu Oficiální zdroj: Dolní Morava

 

A jak bude vypadat? Představte si hory, stromy a volnost. Představte si čtyři pohádkové domečky v různých výškách, z nichž každý ukrývá hry a zábavu pro jinou věkovou skupinu. Nejmladší kutilové, konstruktéři a kuchaři se vyřádí v chaloupce s názvem Chýše. Domeček Herna slouží jako prostor pro hru, experiment a vzdělávání dětí už od tří let. Starší děti určitě osloví Úkryt v divočině, kde se mohou seznámit s pravidly přežití v přírodě nebo se vydat po stopách dobrodruhů. Poslední a nejvyšší stromový dům nepůjde přehlédnout. Do sedmimetrové výšky vedou jen dvě cesty. Vybrat si můžete buď šplhací tunel, nebo lanový most, dolů se svezete obřím toboganem.

Neméně zajímavé ale budou i cesty k ostatním domečkům. Čekají vás gumové závěsné chodníky, skákací bloky, pařezové cesty nebo třeba systém létajících lián. A ten stoprocentně nemůže vynechat nikdo, kdo viděl alespoň kousek z Tarzana. Ale adrenalinem po cestě to vůbec nekončí. V zásobě jsou ještě další  lákadla v podobě nejrůznějších kuličkových drah, zabudovaného telefonu či samostatně stojících houpacích herních prvků.

 

Výlet je málo

Lesní zážitkový park bude prostě hřiště v lese, kde se vyřádí děti i dospělí. Pokud si ho budete chtít pořádně užít, můžete herní zážitek zakomponovat do víkendového nebo dovolenkového programu. Ubytování najdete například v nedalekém Wellness hotelu Vista. Přes den si užijte Lesní zážitkový park, pak si dopřejete ve Wellness světě masáž nebo saunu a den zakončete luxusní lokální gastronomií. Děti budete moci svěřit na chvíli zdarma do péče zkušených animátorů. Ti pro ně mají připravený nabitý program, zároveň tak děti poznají nové kamarády.

 

Wellness hotel Vista Foto: Dolní Morava, oficiální zdroj

Wellness hotel Vista – dětské brouzdaliště
Foto: Dolní Morava, oficiální zdroj

 

Zdroj: Dolní Morava

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.