Kapesní zápalky SOLO: Užitečná novinka pro milovníky tradice

Tradiční česká značka zápalek SOLO vyslala na trh novinku s poněkud zavádějícím názvem „Zápalky do kapsy“. Pokud si pod ním představíte miniaturizovanou verzi klasické krabičky zápalek, jste vedle stejně jako já. Vzhledem k jejich vlastnostem bychom je mohli spíše považovat za kapesní verzi krbových. Co tedy mohou nabídnout?

Klasické, kapesní a krbové zápalky značky SOLO Foto: SOLO, oficiální zdroj

Klasické, kapesní a krbové zápalky značky SOLO
Foto: SOLO, oficiální zdroj

 

Oproti klasickým zápalkám se liší nejen prodlouženou délkou bezmála šesti centimetrů, ale také silnějším dřívkem, díky kterému se se zápalkami lépe manipuluje a déle hoří. Užijeme je jak v domácnosti, například k zapalování svíček, plynových sporáků, atd., tak také v přírodě. Díky kapesní velikosti se nám vejdou do každého batůžku a můžeme je vzít kamkoliv s sebou. Prodávají se v balení po 100 ks za cenu 10 – 15 Kč, například v prodejní síti Hornbach, Tesco či UNI hobby.

Kapesní a klasické zápalky značky SOLO Foto: SOLO, oficiální zdroj

Kapesní a klasické zápalky značky SOLO
Foto: SOLO, oficiální zdroj

 

SOLO zápalky krbové

Impregnované krbové zápalky jsou vhodné pro kamna, krby, grily, ocení je i táborníci při rozdělávání ohně v přírodě. Zápalka je dlouhá 18 cm a ideálně se hodí k zakládání ohně s ekologickými podpalovači SOLO. Díky její délce oheň bezpečně dosáhne až k připraveným polínkům, aniž by nás ohrozil. Výrobce udává délku hoření i více jak dvě minuty. Prodávají se v balení po 100 a 40 zápalkách za cenu 40 ks – 69 Kč, 100 ks – 99 Kč, například v prodejní síti Albert, Globus, Hornbach, Kaufland, Tesco, UNI hobby.

Krbové zápalky značky SOLO Foto: SOLO, oficiální zdroj

Krbové zápalky značky SOLO
Foto: SOLO, oficiální zdroj

 

Více informací o produktech na www.solo.cz.

 

Zdroj: SOLO MATCHES & FLAMES

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.