Kabelky nejen pro potřeby miminek

Prostorné kabely typu messenger z nejširší řady 4FAMILY Casual vhodné pro maminky i tatínky, které ale nijak neprozrazují, že se v nich ukrývá dětská plínka či lahvička s pitím, představují jednu část portfolia německé značky LÄSSIG zaměřené na potřeby pro nejmenší. Kromě sofistikovaného vnitřního uspořádání a možnosti připevnění na kočárek, nabídnou elegantní vzhled, který lze podle potřeby měnit a sladit tak kabelu s oblečením, kočárkem atd.

babypoint_doplnky-znacky-lassig_03

 

Každý, kdo se vydává i na menší cestu či vycházku s miminkem nebo batoletem ví, kolik věcí je nutné mít stále při ruce. Běžná taška nebo kabelka nenabídne komfort přehlednosti, navíc nebývá z nepromokavého materiálu, a hrozí jí tudíž poničení například při nehodě se špatně uzavřenou lahvičkou s mlékem či přesnídávkou. Právě těmto obtížím se lze vyhnout při používání speciálních kabelek-brašen, ale také tašek či batohů, které nabízejí maximální uživatelský komfort pečujícím maminkám, tatínkům, sourozencům, prarodičům či chůvám. Nechybí jim voděodolné kapsy, termo obal na láhev a řada praktických přihrádek. Na druhou stranu je díky stylovému designu užijete i v době, až dítko odroste.
babypoint_doplnky-znacky-lassig_02

 

Design není vše

Značka LÄSSIG je svěží a mladistvá, nechává se inspirovat street módou, zároveň s důrazem na detailní provedení a funkčnost. Základním principem výroby je environmentální přístup. Nikdy se nepoužívají látky typu PVC, nikl, azo barvivo, kadmium a ftaláty. Výroba jde cestou recyklovaných materiálů a organické bavlny se zásadou trvale udržitelného využívání přírodních zdrojů.
babypoint_doplnky-znacky-lassig_01

 

Messenger taška s vyměnitelným předním dílem

Model Messenger Bag z řady 4Family Casual má univerzální a praktický formát 36,5 x 14 x 31,5 cm, váhu 1,14 kg a přehledné vnitřní uspořádání. Uvnitř najdete složenou voděodolnou přebalovací podložku, izolovaný a vyjímatelný držák na láhev, voděodolnou kapsu, přihrádky na přesnídávky a jiné dózičky. Kabela je vyrobena ze 100% polyesteru, má výškově nastavitelný ramenní pás a lze ji připnout na kočárek. Velmi zajímavá je také možnost výměny předního dílu se vzorem. V nabídce je celá řada motivů, nejen dámských, ale i unisexových a pánských.

babypoint_taska-znacky-lassig_casual-messenger-bag_multimix-ash_usporadani

Doporučovaná prodejní cena je 1 870 Kč. Od letoška kabelami a dalšími doplňky značky LÄSSIG rozšířil svůj sortiment výrobce a dovozce dětské zboží Babypoint s.r.o. 


Zdroj: Babypoint

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.