Hravé stolování

Trojice navzájem kombinovatelných řad kolekce Anmut z odolného kostního porcelánu je nejnovějším přírůstkem do porcelánové rodiny Villeroy & Boch, světoznámé značky s více než dvousetletou tradicí, nadčasovým designem a špičkovým zpracováním. Veselé zářivé barvy i vzory na nádobí vybízejí k nejrůznějším méně či více odvážným variacím a podporují dobrou náladu v kterékoliv části dne i ročním období. Pro jaro a léto jsou jako stvořené.

luxurytable-cz-kolekce-anmut-villeroy-boch-2

 

Vysoká kvalita porcelánového nádobí Villeroy & Boch uspokojí i nejnáročnějšího zákazníka. Kompatibilita jednotlivých řad umožňuje široké množství kombinací, které vyjádří osobitý styl svého majitele.

luxurytable-cz-kolekce-anmut-villeroy-boch

 

V rodinných barvách

Ti konzervativnější zvolí pouze jeden z jídelních servisů, pravděpodobně Anmut My Color, který charakterizují čisté linie a minimalistický design. Svěží vzhled mu pak dodávají zářivé barvy, které jsou aplikovány v pruhu na čistě bílý porcelán. Okraj nádobí je ještě dekorován proužkem z platiny. Aby si vybral opravdu každý, nechybí v řadě i několik tlumenějších odstínů šedé a modré. Řada My Color se tak zároveň stane ideálním základem pro kombinace s dalšími dvěma řadami.

 

Kvítky kam se podíváš

Stůl prostřený jídelním servisem Anmut Bloom vypadá jako právě rozkvetlá louka. Nádobí se dobře hodí jak pro sváteční příležitosti, tak pro každodenní použití. Lze na něm dokonce ohřívat v mikrovlnné troubě, umývat se dá oproti předchozímu i v myčce.

 

Netradiční univerzálnost

Hravě a zároveň luxusně působí třetí řada Anmut Universal s atraktivním dekorem jednoho velkého květu na cukřence a pečivovém talíři, u něhož navíc přecházejí barvy jedna do druhé a vytvářejí tak duhový efekt. U kávové konvice a mléčenky byl zvolen dekor z více květů, které se rovněž objevují na nádobí z řady Anmut Bloom.

 

Kde kolekci nakoupit či objednat

Veškeré nádobí je dostupné v internetovém obchodě www.luxurytable.cz nebo v prodejně Villeroy & Boch v obchodním domě Kotva v Praze 1, na Náměstí Republiky.

luxurytable-cz-anmut-bloom-villeroy-boch-talire

 

Text: Zuzana Ottová

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.