Golden Sunset Party

Téma i samotný program party pořádané hotelem Hilton Prague v Cloud 9 sky baru & lounge 23. května od 19 hodin staví tak trochu na hlavu rčení o tom, že není všechno zlato, co se třpytí. Party totiž, jak vyplývá z názvu, nabídne bohatý, a především zlatý program.

 

party-hilton

 

Zlaté budou i hostesky od značky Paco Rabanne s přenosnými ruletami. Jméno téhož návrháře nese také Zlatý fotokoutek. Na své si přijdou rovněž dámy. Zejména jim je určena Show vysokého kadeřnického umění HCF (Haute Coiffure Francaise). Dále se hosté se mohou těšit na vystoupení Gabriely Gunčíkové. O stylový závěr Golden Sunset Party, kterou bude moderovat Roman Vojtek, se postará zlatý ohňostroj.

 

Tekuté zlato

Ústředním nápojem večera bude Golden Cloud koktejl vytvořený šéfbarmanem Romanem Uhlířem speciálně pro tuto příležitost, a který můžete v Cloud 9 sky baru & lounge ochutnat až do 22. června za promo cenu 150 Kč.

 

Kdy a kde

Místem konání akce je Cloud 9 sky bar & lounge, Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8, vstup je zdarma. Rezervace na telefonu 224 842 999 nebo na e-mail: info@cloud9cz.

 

Zdroj: Hilton Prague

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.