Fytofontána mládí

Nemusíte být obdařeni čarodějnickými schopnostmi a přesto můžete udělat radost sobě nebo potěšit někoho blízkého tím, že mu darujete ‚elixír mládí‘, který sice účinkuje jen na pleť, zato jako bezpečná náhrada zákroků estetické chirurgie. Švýcarská značka a prodej přípravků v lékárnách jsou zárukou toho, že darujete kvalitu.

fytofontana-image

Dárkové balení CC ceutical all in one + krém Botoceutical Gold na vrásky od švýcarské značky fytofontana cosmeceuticals obsahuje poslední novinku z produkce značky a jeden z nejprodávanějších výrobků Botoceutical Gold. Představuje tak komplexní péči o pleť v jednom balení.

Řada CC ceuticals all in one patří do vyšší kategorie péče o pleť, jako jediná nabízí ucelenou řadu výrobků pro různé typy potřeb pleti. Přípravky pomocí nejnovějších technologií korekčních barvících látek pomáhají skrýt drobné nedostatky pokožky, odstraňují vrásky nebo sjednocují tón pleti, hydratují ji. Pokožku dále chrání před škodlivými vlivy vnějšího prostředí, obsažené antioxidanty neutralizují škodlivé volné radikály, ochranný faktor poskytuje celodenní ochranu před škodlivým UV zářením. Zároveň pokožce dodávají zdravý vzhled, bezchybné a zároveň přirozeně vypadající krytí.

Působení hlavní účinné látky v řadě Botoceutical Gold je možné považovat za jemnější alternativu botulotoxinu, která na rozdíl od něj není spojená s žádným rizikem, nutností aplikovat injekce, protože ovlivňuje stejné mechanismy tvorby vrásek, ale odlišným způsobem. Je také mnohem méně nákladná.

Přípravky fytofontana cosmeceuticals jsou k dostání v lékárnách.

Zdroj: FC, BIG FISH & CO.

 

O nové řadě přípravků Fytofontana Stem Cells na bázi aktivace vlastních kmenových buněk si můžete přečíst v článku Redakční test švýcarské kosmetiky Fytofontana Stem Cells.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.