erborian: Korejská terapie krásy

Dálný východ má svá specifika ve všech ohledech. Nejinak je tomu v přístupu ke zdraví a zdravému vzhledu, kam patří i péče o pokožku. Místní ženy více než na dekorativní kosmetiku spoléhají na dokonale hebkou a rozzářenou pleť, jíž si udržují pomocí přípravků s bylinnými ingrediencemi.

 

erborian - Korejská terapie krásy Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Korejské dívky i ženy již po staletí věří v propojení krásy a přírody a také tomu, že skutečná krása nespočívá pouze ve vnějším vzhledu, ale plyne ze samotného nitra každé ženy. Pravidelně se hýčkají přírodní kosmetikou a užívají místní léčivé rostliny.

 

Tajemství zdravé pleti v kosmetice erborian

Z tajemství a cenných asijských receptur čerpá také privátní značka sítě parfumerií Marionnaud – erborian. Produkty v sobě spojují pradávné tradice Dálného východu a moderní postupy využití léčivých rostlin v kosmetice tak, aby zvýraznily přirozenou krásu, ale také docílily zdravého a svěžího vzhledu pokožky. Značka nyní představuje šest novinek pro rozjasněnou a bezchybnou pleť.

 

Erborian Herbal Energy BB Cleanser

Jemný bylinný BB odličovač pleť doslova hýčká svou hedvábnou pěnovou texturou,
i během hloubkového čistění. Obsahuje výtažky z ovoce (borůvky, pomeranč), které v kombinaci s cukrovou třtinou slouží jako jemná exfoliace pro odstranění odumřelých buněk. Směs sedmi bylinek má uklidňující a regenerační účinky, divoká šalvěj se postará o antioxidační a protizánětlivé působení a panthenol dodá hydrataci a regeneraci. Pleť je po použití odličovače dokonale čistá a díky BB efektu působí sjednoceně, je hebká a zářivá.

Erborian Herbal Energy BB Cleanser Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Odličovač 90 ml je kdostání za cenu 599 Kč.

 

Erborian BB Eye Touche Parfeite

V unikátním komplexu 3 v 1 přípravku se skrývá hýčkající oční krém, korektor a BB krém s ochranným SPF 25 faktorem. Krém působí proti otokům a tmavým kruhům díky extraktům z kvasnic, rostlinka šrucha působí jako silný antioxidant a má protizánětlivé účinky, zpomaluje projevy stárnutí a chrání pleť před volnými radikály. Je také přírodním zdrojem vitaminu A, C a E a koenzymu Q 10. Pokožka je po aplikaci projasněná, vyhlazená a dokonale regenerovaná a hydratovaná.

Erborian BB Eye Touche Parfeite Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

K dostání v síti parfumerií Marionnaud, 15 ml za cenu 689 Kč.

 

Erborian BB Flash Essence

Projasňující a vypínací sérum s BB efektem „dětské pleti“ si zamiluje každá žena. Sérum aplikujeme ráno i večer buď samostatně, či jako podklad pro denní a noční péči. Gelová textura se okamžitě vpije a hloubkově o pleť pečuje. Sérum obsahuje antioxidační složky ke stimulaci a regeneraci buněk. Korejský brambor se postará o podporu tvorby kolagenu, pomáhá předcházet projevům stárnutí a posiluje obranyschopnost pleti, extrakt z ovsa zlepšuje elasticitu pleti a zpevňuje ji. Po aplikaci je pleť okamžitě projasněná a vypnutá a sametově hebká.

Erborian BBFlash Essence Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Za sérum 30 ml zaplatíte 1.299 Kč.

 

Erborian CC Créme HD á la Centella Asiatica

CC krém pleť okamžitě prozáří a zároveň nabídne ochranu proti UV záření (SPF 45). Díky nové generaci „hi-tech“ pigmentů stačí ke sjednocení jeden odstín pro všechny typy pleti. Obsahuje rostlinu pupečník asijský, který působí jako silný antioxidant a regeneruje buňky a posiluje pokožku. Po aplikaci je pleť okamžitě prozářená, hydratovaná, vypnutá. Krém působí jako prevence proti stárnutí a redukuje linky a vrásky.

 Erborian CC Créme HD á la Centella Asiatica Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Krém je v nabídce Marionnaud dvou velikostech za ceny:
15 ml v balení ve spreji – 359 Kč
45 ml s aplikační pumpičkou – 799 Kč

 

Erborian  Donbeak Camellia Essence

Unikátní víceúčelové sérum obsahuje 73 % oleje z kamélie pocházející z jihokorejského ostrova Jeju. Díky unikátní textuře se vstřebává jako voda, bohatě vyživuje a okamžitě projasňuje pleť. Kromě oleje z kamélie obsahuje také arganový olej, který působí jako antioxidant a hydratuje, regeneruje pokožku, dále lněný olej, který regeneruje suchou pokožku a obsahuje vitaminy a minerály, dále kokosový olej vyhledávaný pro obsah kyseliny laurové a olej z hroznových jader, který dodává vitamin E a působí jako silný antioxidant. Olejíček se dá využít jako sérum (stačí tři kapky před aplikací denního krému), večer jako regenerační balzám – jednu či dvě kapky smíchat s nočním krémem, jako intenzivní regeneraci – aplikovat 5 kapek na celý obličej či jako výživa poškozených vlasů a zjemnění suchých konečků.

 Erborian Donbeak Camellia Essence Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Sérum 30 ml stojí 1.499 Kč.

 

Erborian Pink Perfect Créme

Tento krém je jedním z mnoha korejských tajemství krásné a dokonalé pleti. Má víceúčelové použití – hydratuje, vypíná, projasňuje a zdokonaluje pleť, dodává ji hedvábný pocit. Je vhodný jako podkladová báze pro make-up, který pak krásně drží. Obsahuje listy kaki, které pomáhají udržovat pokožku vláčnou a tonizovanou a zároveň stahuje póry, olej z dýňových semínek, který reguluje tvorbu kožního mazu, extrakt z přesličky, který zlepšuje kvalitu pleti a olej z kamélie, který působí proti stárnutí, regeneruje a zvyšuje ochranu kožních buněk.

Erborian Pink Perfect Créme Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Cena krému 15 ml je 329 Kč.

 

Kosmetika erborian je k dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud.

 

Víte, jaký je rozdíl mezi krémy CC a BB?

CC KRÉMY (color control/correcting cream) patří skupiny péče, která hydratuje a rozjasňuje pleť. Zapouzdřené pigmenty se vstřebávají do pokožky a přizpůsobují se tónu pleti, aby jí projasnily a dodaly zdravý, jednotný nádech a jas. CC krémy neobsahují žádné pudrové složky.

BB KRÉMY (beauty/blemish balm)jsou de facto make-up produktem, který nabízí péči v podobě hydratace a zároveň krytí pro dokonalý vzhled. BB krémy obsahují pudrové složky, které vyhlazují a sjednocují nedokonalosti pleti.

 

 

Zdroj: Marionnaud

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.