Dyzajn márket

Již zítra, tedy v sobotu 3. srpna se na piazzetě Národního divadla uskuteční další Dyzajn márket se spoustou novinek. Prodejní výstava autorské tvorby nabídne, kromě umění, šperků, módy, doplňků, cenově dostupného designu, hraček, kosmetiky, dobrůtek ve špičkovém zpracování, rovněž kulturu, hudbu, dobré jídlo a také pohodovou atmosféru v přátelském prostředí a navíc se vstupem zdarma.

dyzajn-market__perex_foto-blanka-rosecka

 

Ze zavedených designérů se na Vás těší Yaxi Taxi, Akari, Barbora Fialová, Playbag, Jane Bond Special, Flamingopark, atelier MATE, Zahrada na niti a mnoho dalších. Představí se i noví tvůrci, z mnohých jmenujme Ouberi (dřevěné a přírodní příslušenství k mobilním telefonům), Natur Bureau (ručně vyráběné mýdlo a kosmetika), Chaluha (česká autorská značka zaměřená na oblečení a volnou grafiku), Babazinka s hravým oblečením pro děti a ženy, U štěstí dam (límečky, mašle a motýlky), Franny glass se sladkými šperky anebo Alebo – závěsná houpací křesla. S oblečením poradí Maruška z Co si dneska vezmu na sebe!?

 

Muzika

O hudební doprovod se tentokrát postarají se svými perfektně propracovanými a zároveň spontánními romantickými skladbami Sunflower Caravan (klávesy, basa, bicí), kteří již byli několikrát předskokany Glena Hansarda. Dale Calm Season, alternativní formace špičkových muzikantů – baskytaristy The Prostitutes Adama Vopičky a cellistky Terezie Kovalové, držitelé druhého místa Objevu roku 2012 v anketě Žebřík. a v neposlední řadě DJ Martin Mikuláš (Phono.cz / Radio 1) se skvělou hudbou z vinylových desek: swing, rock’n’roll, soul, funky breaks, latino, hip-hop nebo house.

 

Doprovodný program a občerstvení

Se svými ratolestmi můžete zajít do dětského divadélka, nebo je ponechat v dětském koutku kavárny Divoké matky, které se o ně s přehledem postarají. Projekt Divoké matky, za nímž stojí Kristýna Liška Boková a Zuzana Kolková, vytváří prostor, kde se dětem nedávají žádné mantinely, zabaví se samotné, tvoří, rozvíjejí samy sebe a rodič si v klidu může popít kávu např. od Mamacoffee či něco ostřejšího. Kávu můžete doplnit třeba palačinkou od Galetky. Stánek kavárny Jericho nabídne jak dobré jídlo, tak i pivo, víno a nealko nápoje. Osvěžující letní drinky si můžete dát též u Lemonade.

Přehled programů

10:00 – 12:00 DJ Martin Mikuláš se skvělou hudbou z vinylových desek
12:00 – 13:00 divadlo pro děti
13:00 – 14:00 módní přehlídky
14:00 – 16:00 Calm season (www.bandzone.cz/calmseason)
16:00 – 17:00 módní přehlídky
17:00 – 19:00 Sunflower Caravan (www.bandzone.cz/sunflowercaravan)
19:00 – 20:00 DJ Martin Mikuláš se skvělou hudbou z vinylových desek

 

Podpora

Na prázdninovém Dyzajn márketu tentokrát podpoříte Domov Sue Ryder. Ten v rámci svých fundraisingových aktivit provozuje síť dobročinných obchodů, jejichž výtěžek je použit na dofinancování péče o klienty, kteří potřebují v důsledku nemoci či vysokého věku pomoc druhých.

 

Zdroj: Dyzajn márket

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.