Dvojnásobná radost z plyšového medvídka

Předvánoční shon už klepe na dveře, je čas zahájit protiútok a oslabit tak jeho úder pořízením prvních dárků. Jednou z možností je klasický plyšový medvídek, který k těmto svátkům neodmyslitelně patří. Pokud volba padne na méďu ze sítě parfumerií Marionnaud, udělá radost hned několikrát. A to jak konkrétnímu obdarovanému, tak seniorům prostřednictvím dobrovolnických programů Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci, na jejichž podporu poputuje 200 Kč z každého prodaného plyšového medvěda.

medvidek-z-marionnaud

Medvídci přichází do prodeje dnes 11. listopadu a k dostání budou do Štědrého dne nebo do vyprodání zásob. Cena medvídka činí 299 Kč, takže na charitativní projekt jdou plné dvě třetiny této částky, což celkově představuje poměrně významný finanční objem.

„Letos jsme uzavřeli spolupráci s Nadací Taťány Kuchařové – Krása pomoci na podporu dobrovolnických programů pro seniory. V rámci těchto programů navštěvují dobrovolníci seniory a pomáhají jim například v domácnostech, s nákupy, docházejí za opuštěnými či málo navštěvovanými seniory do domovů seniorů nebo LDN a celkově pomáhají starým lidem předcházet pocitům osamění“, vysvětluje Jana Kasardová, marketingová manažerka Marionnaud.

 

Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci

Podporuje devět dobrovolnických programů pro seniory po celé České republice. Dobrovolnické programy si kladou za cíl zmírnit osamělost starých lidí. Realizují se díky profesionálně vedeným dobrovolníkům – lidem, kteří mají chuť pomáhat ve svém volném čase a docházejí pravidelně (minimálně 1 x týdně) za „svým“ seniorem. Dobrovolník se stává společníkem. Seniorům se dostává pocitu potřebnosti, přijetí, naslouchání a motivace v jejich životě. Rovněž díky dobrovolníkům je možné pomáhat bez nároku na úhradu, tudíž jsou programy dostupné všem, kteří o společnost mají zájem. Doplňují tak placené služby a přináší to, co si za peníze nelze koupit – zájem o člověka, laskavost a pochopení.

 

Zdroj: Marionnaud Parfumeries

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.