DOKTORFEST 2016: Doktoři umí i bavit

Na letošním, již 4. ročníku DOKTORFESTu čeká na velké i malé návštěvníky spousta zábavy. Rock, blues, rock’n’roll, punk či worldmusic budou znít prostorem Písedké brány tuto sobotu, tedy 28. května. Pamatováno je i na děti, pro které je připraven Bebífest – soutěžní a zážitkový minifestival, který nabídne workshopy a soutěže nejen se zdravotnickou tematikou.

DOKTORFEST: Bratři v rytmu a Fireson Foto: Petr Mandl/Doktorfest, oficiální zdroj

DOKTORFEST: Bratři v rytmu a Fireson
Foto: Petr Mandl/Doktorfest, oficiální zdroj

 

I letos se na Doktorfestu představí široké veřejnosti renomovaní lékaři v roli umělců – hudebníků. Těšit se můžete nejen na stálice festivalu, kapely Bilá nemoc, Bratři v rytmu či Dick O‘Brass. Koncertovat přijedou také legendy pražské big-beatové scény, kapela Pozdní lítost, Blaženka či Růžová budoucnost. Pořádnou rock’n’rollovou pařbu předvedou mladíci z J!Scream a kapela Doctor’s Band přicestuje až z dalekého Uherského Hradiště.

Bohatý doprovodný program přichystá také oční a lékařské vyšetření zdarma, ochutnávku českého i exotického piva či možnost soutěžit o zajímavé ceny.

 

 

Benefice pro mozky

Součástí letošního ročníku bude benefice pro Nadaci Dětský mozek, jejíž výtěžek bude věnován Dennímu stacionáři Akord, jenž je určen lidem ve věku od 6 do 45 let s mentálním postižením a kombinovanými vadami, kteří potřebují pravidelnou podporu druhé osoby.

DOKTORFEST: Denní stacionář Akord Foto: Doktorfest, oficiální zdroj

DOKTORFEST: Denní stacionář Akord
Foto: Doktorfest, oficiální zdroj

 

 

Nebolavé bebíčko

Pro rodiny s dětmi je pak připraven Bebífest, soutěžní a zážitkový festival, který nabídne zábavné workshopy a soutěže nejen se zdravotnickou tematikou. Malí i velcí návštěvníci se budou moci zúčastnit kurzu Malý záchranář a odnést si Diplom o absolvování.

Moderovat bude Václav Kopta.

DOKTORFEST: tvůrčí dílny Foto: Doktorfest, oficiální zdroj

DOKTORFEST: tvůrčí dílny
Foto: Doktorfest, oficiální zdroj

 

 

Praktické informace

Doktorfest 2016, 28. května, Písecká brána, K Brusce 5/208, Praha 6
Více informací na www.doktorfest.cz či facebooku Doktorfest.

DOKTORFEST: program Foto: Doktorfest, oficiální zdroj

 

Zdroj: Doktorfest

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.