Dětská autosedačka Space s vylepšenou ochranou dítěte

Český výrobce Babypoint vyslílá na trh univerzální dětskou autosedačku Space váhové kategorie 9 – 36 kg, která nabízí vylepšenou boční ochranu i speciálním potahovým materiálem absorbujícím energii vznikající při nárazu.

autosedacka-babypoint-space_cervena1
Autosedačka Space patří do skupiny I až III, a je proto vhodná od okamžiku, kdy dítě samo sedí. Mezi její přednosti patří výšková nastavitelnost a polohovatelnost. Disponuje devíti výškovými pozicemi podhlavníku a pěti polohami sklonu sedačky. Základním bezpečnostním prvkem jsou pětibodové polstrované pásy s centrálním nastavením.

 

Vyšší ochrana

Velmi důležité vybavení se skrývá pod označením SideArmor a CuddleMe. Vylepšená ochrana dítěte při bočním nárazu SideArmor zajistí dítěti vysokou ochranu. Boční „štíty“ v případě nárazu přenesou energii do zadní části korpusu, čímž nebezpečí úrazu redukují na minimum.  Druhým vylepšením je CuddleMe – vrstva speciálního materiálu, integrovaného v čalounění sedačky, která lépe absorbuje energii vznikající při nárazu a zvyšuje komfort pro dítě.

Ergonomicky tvarovaná a bytelná sedačka tak bude pro dítě nejen pohodlná, ale především také vysoce bezpečná. Instalace probíhá po směru jízdy prostřednictvím automobilových tříbodových pásů. Správné připevnění zajistí klipy pro bezpečné vedení automobilového pásu i další prvky unikátního bezpečnostního systému zajištění pásu. Z pohledu legislativy je samozřejmostí certifikace dle platné normy ECE R44/04.

Autosedačka Space má navíc atraktivní design podtržený použitím tří výrazných a jedné tlumené barvy – červené, černé, modrém a béžové.

Pro více informací navštivte www.babypoint.eu. Aktuální informace jsou k dispozici také na Facebooku Babypoint s.r.o.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.