Čarodějnice mají slet na Chvalské tvrzi

Již 27. ročník tradičních Čarodějnic pořádá 30. dubna Chvalský zámek. Program od 14 do 22 hodin nabídne spoustu zábavy malým i velkým. Na setkání se tentokrát těší i s nejslavnější česká čarodějnice Petra Černocká, stejně jako „ďábelský“ Freddie Mercury s kapelou QueenMania. Chybět nebude samozřejmě soutěž o nejhezčí malou čarodějnici či čarodějníka, večerní oheň a na závěr ohňostroj.

Hornopočernická čarodějnice - detail plakátu Oficiální zdroj: Chvalský zámek

V odpoledním programu od 14 hodin budou na programu dětská hudební, taneční i sportovní vystoupení a zdarma bude otevřen salon „Vypadáš skvěle“ pro děti s malováním na obličej, vlasovým stylingem a líčením pro maminky. Na pódiu se bude kouzlit s Kamilem Burdou.

Úderem páté odpolední bude zvolena nejhezčí dětská čarodějnice nebo malý čaroděj, poté dostane prostor Petra Černocká jako Saxana. Dále to budou například rockoví Nechte nás BEAT,  a večer pak mezinárodními cenami ověnčený revival skupiny QUEEN – QueenMania a Peter „Paul“ Pačut jako Freddie Mercury.

Deset minut před desátou večerní osvítí nebe nad tvrzí ohňostroj, který udělá zářivou tečku za letošním pálením čarodějnic.

Moderátorem hlavního programu pak bude Petr Lesák.

Po celý den bude probíhat pouť se stánky, občerstvením, kolotoči a atrakcemi. Rodinné centrum MUM připravilo ceny pro všechny.

Chvalský zámek: Čarodějnice - plakát s programem Oficiální zdroj: Chvalský zámek

 

Další informace o programech Chvalského zámku najdete zde

 

 

Zdroj: Chvalský zámek

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.