Bushmills Live Prague

Originální hudební událost navazující na festival Bushmills Live, jehož první ročník se v loňském roce uskutečnil v nejstarší funkční irské palírně Old Bushmills Distillery, pořádá v pražském Lucerna Music Baru 20. května 2013 irská whiskey Bushmills. Večer se ponese ve znamení skvělé hudby a tradičně vyráběné whiskey Bushmills. Na speciálním koncertu vystoupí vůbec poprvé na jednom pódiu muzikanti a dlouholetí kamarádi Ondřej Brzobohatý a Ondřej Brousek se svými hosty G-Point Hunters.

ondrejbrzobohaty_foto_bushmillslivepraha3

Ondřej Brzobohatý a Ondřej Brousek se tak připojují k hudební „rodině“ Bushmills Brothers, jejíž nejvýraznější tváří je známý herec a také DJ Elijah Wood.

Koncert bude navíc probíhat na stylově upravené scéně.

 

Neprodejné vstupenky

Vstupenky na akci, které budou platit vždy pro dvě osoby, nelze koupit v běžné distribuci, ale pouze získat ve fanouškovských soutěžích zejména na facebook.com/BushmillsCR a ve vybraných médiích.

Vítězní návštěvníci koncertu budou mít možnost zdarma ochutnat skvělou irskou whiskey Bushmills a užít si její spojení s originální hudbou.

 

Irské pokračování

Hlavní hvězdou letošního festivalu Bushmills Live 2013, který je naplánován na 20. června, budou islandští Of Monsters and Men, kteří nedávno získali prestižní cenu European Border Breakers Award 2013.

Další hudební počiny na domácí půdě chystá Bushmills na podzim. V souladu se svou dlouhodobou strategií se objeví coby partner vybraných známých i začínajících českých kapel a přinese tak opět originální hudební zážitky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.