Animadecor: Nový showroom pro domov s duší

V květnu přibyl na smíchovském Andělu, konkrétně na náměstí 14. října, další z obchodů s nábytkem, do nějž budou směřovat kroky zejména zákaznic s romantickou duší. S podobnými obchody se pravda v posledních letech roztrhl pytel a snad nejvíc jich najdete na internetu. Animadecor se od běžné nabídky chce lišit, jeho filosofií je funkčnost skloubená s důrazem na elegantní linii a oduševnělý, osobitý interiér.

 Showroom Animadecor nabízí mix stylů z celého světa  Foto: Animadecor, oficiální zdroj

 

Animadecor nabízí předměty prodchnuté dálkami a cizími kulturami, jejichž společným jmenovatelem je prvotřídní kvalita a ruční či malosériová řemeslná výroba podporující lokální komunity a poskytující domovu neopakovatelné kouzlo. Každý kus je originál. Nábytek evokuje atmosféru provensálského venkova, probouzí nostalgii staré Anglie, anebo okouzluje fúzí asijského a evropského stylu.

Předměty s příběhem majitelka a iniciátorka projektu Petra Gernerová cíleně vyhledává, oslovuje dodavatele z celého světa – Anglie, Francie, Indie, ale také z Afriky či Haiti, kteří zatím v České republice nepůsobí. 

 

V showroomu Animadecor na ploše najdete 90 m²:

  • stylový nábytek: masivní dřevěné či venkovní kovové stoly a židle, čalouněné sofa, křesla, lenošky a pohovky, komody, příborníky a skříně, odkládací stolky
  • bytové doplňky: lampy a svítidla, originální zrcadla, vázy, svícny a lucerny, obrazové rámy, nástěnné hodiny
  • porcelánové jídelní servisy a sklo, podnosy, mísy a drobné doplňky ke stolování
  • bytové textilie a polštáře
  • prvotřídní vonné svíčky a interiérové vůně
  • širokou nabídku květin z hedvábných látek k nerozeznání od pravých
  • výrobky z olivového dřeva a rohoviny
  • nástěnné kovové plastiky ve stylu tradičního haitského umění
  • inspiraci k zařízení moderního a zároveň nadčasového, osobitého interiéru

 

 

Zajímavostmi ze sortimentu jsou například:

Rewined – vonné svíčky inspirované vínem, ručně vyráběné z přírodního sójového vosku a nejbohatších přírodních ingrediencí, v recyklovaných lahvích od vína. Jejich vůně napodobují aroma a chuť oblíbených vín. Animadecor svíčky Rewined nově páruje s vynikajícími víny z rodinného vinařství Romana Poláka ze Šatova. V nabídce jsou vína Merlot, Riesling, Pinot Noir a sekt vyráběný tradiční metodou kvašení v láhvi.

Teatro – unikátní interiérové vůně inspirované uměním florentských parfumérských mistrů. Dostupné jako difuzéry s dřevěnými tyčinkami a v rozprašovači.

Tadé – ručně šité koše z recyklovaných pneumatik, robustní, pevné, odolné a jednoduše omyvatelné. Vhodné na odkládání a uskladňování a rovněž jako dekorativní obaly na květináče. Ale také podnosy a misky z pocínované mědi v originálních designech a různých velikostech.

 

 Nabídka květin a vůní Animadecor Foto: Animadecor, oficiální zdroj

Řada výrobků je jako stvořených k obdarování: luxusní interiérové vůně, svíčky spárované s víny či pugéty svázané z hedvábných květin. Pokud byste se přeci jen nemohli rozhodnout, v nabídce jsou také dárkové poukazy (v hodnotách 500, 1000, 2000 a 5000 Kč).

 

Prodej s odbornou radou

Animadecor nabízí také interiérové poradenství a na podzim chystá tematické workshopy věnované např. vázání květin, párování vín s vůněmi apod.

 

Zdroj: Animadecor

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.